- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шампоан - Elseve
Емм то вчера си взех шампоан на Elseve, (От онзи дето казват, че помагал за 5 причини - изтъняване, цъвтене, накъсване липса на блясък и еластичност) но още не съм го ползвала![]()
Интересно ми е да очаквам ли "чудеса" ( в смисъл наистина ли помага толкова, колкото го изкарват, че помага) и има ли доволни от него?![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
за всяка коса е различно...
личо аз съм имала мн. проблеми с косата и винаги ходя при Elseve ;x
като имах пърхот..два пъти ми трябваше да се изкъпа с него и той се махна...ама не съм постоянна и съм го сменила после...
когато косата ми се късаше също се оказа ,че той ми помогна...
последния проблем ми беше ,че косата не ми изглеждаше "бляскава" примерно като на звездите ,по-скоро някаква изтощена и нямах обем..и тога шампоан грижа на Elseve и от тогава само него![]()
за мен върши чудеса,дано и на теб ти подейства![]()
От скоро използвам тоя шампоан и съм доволна![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Еее... сега ме подсетихте. И аз исках да си взема шампоана, балсама и може би маската. Забравииих, а тъкмо вчера си купих друга серия.![]()
Аз ползвам за боядисана коса (червения) или сега тоя новия-бял със червено е маймного съм доволна... Какъв цвят е този,за който говори авторката,че аз се обърквам малко
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
aз съм доволна от розовия на елсевкосата ми става мека и лъскава (:
като свърши може да разнообразя с този новия .. на колко време г/д е хубаво да се сменя шампоана ??![]()
smile-it's the second best thing you do with your lips
Тези на Елсев имат ли против мазна коса и добри ли са?
Иначе и аз ползвам някакви на Елсев, ама не съм забелязала някаква огромна разлика. Може би защото и не търся такава де.
И на мен точно затова ми харесваПървоначално написано от Molzinka
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
И аз съм мноого доволна от Еlseve total repair.Вече изразходих 1 опаковка шампоана и косата мие супер при положение,че я боядисвам много в червено и русо.Цвета се задържа по-дълго и не се отмива.От маската от същата серия косата ми става супер мекичка и не се оплита грам![]()
За мен Елсев са най-добрите шампоани и балсами. Супер много ми харесват. Вмометна съм с белия (с пчелно млечице) и него най си го обичам. Този, новият, който рекламират не съм го пробвала още, но предполагам, че и той ще е толкова добър, колкото останалите![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Така като гледам има доста добри отзиви за Елсев , май сега и аз ще си взема някой от шампоаните им да го пробваммисля да си взема този , за който е писала авторката
![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Действа ми вълшебно на мен. Чудесен е .![]()
To infinity and beyond.
И аз мисля да го пробвам само че се чудя кой да избера. Кой е най-добрия според вас?
Тоя за боядисана коса (червения)-много,много съм доволна от него.Косата ми става много хубава,въпреки,че я тормозя многоПървоначално написано от angel4eto100
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
На Елсев съм пробвала всички с изключение на червения за боядисана коса. И най съм доволна от онзи с пчелно млечице![]()
Колкото до този новия също е много хубав.
Много съм доволна от Елсев![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Здравейте! Прочетох темата ви и още веднага се навих да си го купя. Косата ми беше като на баба ягаи исках да я по оправя. Купих си го и аз ли си въобразявам, но още от първия път косата ми беше много мека. А цялата баня миришеше на хубаво. Първо си купих малкия шампоан, но после реших да отскоча до центъра да си взема и големия, а малкия дадох на мама Жесток е препоръчвам на всички да си го купят.
![]()
Явно аз съм едно голямо изключение, защото от дъното на душата си презирам Elseve, хаха. По-несполучлив опит с шампоан не съм имала, хаха.
Не ми харесва като се изкъпа с него и ме сърби главата
Преди го ползвах, но не ми харесва. Поредната прекалено рекламирана и хвалена стока. И мен ме сърби главата от него, освен това ми изсушава косата.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
И мен ме сърби, но някак си я прави по мека..Мислех, че само мен ме сърби, а имало и други
No matter where you go, there they are...
Аз по едно време се бях вманиачила по Elseve ползвах само такива шампоани и маски, докато не получих страшен пърхут. От тогава не искам и да ги помирисвам.