.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Голям фен Аватара на a1a2b3v

Шампоан - Elseve

Емм то вчера си взех шампоан на Elseve, (От онзи дето казват, че помагал за 5 причини - изтъняване, цъвтене, накъсване липса на блясък и еластичност) но още не съм го ползвала
    Интересно ми е да очаквам ли "чудеса" ( в смисъл наистина ли помага толкова, колкото го изкарват, че помага) и има ли доволни от него?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен Аватара на sixtenfix
    за всяка коса е различно...
    личо аз съм имала мн. проблеми с косата и винаги ходя при Elseve ;x
    като имах пърхот..два пъти ми трябваше да се изкъпа с него и той се махна...ама не съм постоянна и съм го сменила после...
    когато косата ми се късаше също се оказа ,че той ми помогна...
    последния проблем ми беше ,че косата не ми изглеждаше "бляскава" примерно като на звездите ,по-скоро някаква изтощена и нямах обем..и тога шампоан грижа на Elseve и от тогава само него
    за мен върши чудеса,дано и на теб ти подейства

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    От скоро използвам тоя шампоан и съм доволна
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Голям фен Аватара на Sunshin3
    Еее... сега ме подсетихте. И аз исках да си взема шампоана, балсама и може би маската. Забравииих, а тъкмо вчера си купих друга серия.

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Аз ползвам за боядисана коса (червения) или сега тоя новия-бял със червено е май много съм доволна... Какъв цвят е този,за който говори авторката,че аз се обърквам малко
    Шофирай разумно - стигни жив!

Супер фен Аватара на sunshine955
    aз съм доволна от розовия на елсев косата ми става мека и лъскава (:
    като свърши може да разнообразя с този новия .. на колко време г/д е хубаво да се сменя шампоана ??
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Тези на Елсев имат ли против мазна коса и добри ли са?
    Иначе и аз ползвам някакви на Елсев, ама не съм забелязала някаква огромна разлика. Може би защото и не търся такава де.

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    + Косата ми беше станала ужасна от пресата, но взе да се оправя от шампоанчето

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Molzinka
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    + Косата ми беше станала ужасна от пресата, но взе да се оправя от шампоанчето
    И на мен точно затова ми харесва
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

И аз съм мноого доволна от Еlseve total repair.Вече изразходих 1 опаковка шампоана и косата мие супер при положение,че я боядисвам много в червено и русо.Цвета се задържа по-дълго и не се отмива.От маската от същата серия косата ми става супер мекичка и не се оплита грам

За мен Елсев са най-добрите шампоани и балсами. Супер много ми харесват. Вмометна съм с белия (с пчелно млечице) и него най си го обичам. Този, новият, който рекламират не съм го пробвала още, но предполагам, че и той ще е толкова добър, колкото останалите
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на rosencetooo
    Така като гледам има доста добри отзиви за Елсев , май сега и аз ще си взема някой от шампоаните им да го пробвам мисля да си взема този , за който е писала авторката
    ... Живей с мечти, а не със спомени ...

Мега фен Аватара на Infinity
    Действа ми вълшебно на мен. Чудесен е .
    To infinity and beyond.

И миришат много хубаво

И аз мисля да го пробвам само че се чудя кой да избера. Кой е най-добрия според вас?

Цитирай Първоначално написано от angel4eto100
    И аз мисля да го пробвам само че се чудя кой да избера. Кой е най-добрия според вас?
    Тоя за боядисана коса (червения)-много,много съм доволна от него.Косата ми става много хубава,въпреки,че я тормозя много

На Елсев съм пробвала всички с изключение на червения за боядисана коса. И най съм доволна от онзи с пчелно млечице
    Колкото до този новия също е много хубав.
    Много съм доволна от Елсев
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

ceci.g.petrova
    Guest
    Здравейте! Прочетох темата ви и още веднага се навих да си го купя. Косата ми беше като на баба яга и исках да я по оправя. Купих си го и аз ли си въобразявам, но още от първия път косата ми беше много мека. А цялата баня миришеше на хубаво. Първо си купих малкия шампоан, но после реших да отскоча до центъра да си взема и големия, а малкия дадох на мама Жесток е препоръчвам на всички да си го купят.

Явно аз съм едно голямо изключение, защото от дъното на душата си презирам Elseve, хаха. По-несполучлив опит с шампоан не съм имала, хаха.

Мега фен Аватара на 102
    какъвто ползва майли сайръс

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не ми харесва като се изкъпа с него и ме сърби главата

Преди го ползвах, но не ми харесва. Поредната прекалено рекламирана и хвалена стока. И мен ме сърби главата от него, освен това ми изсушава косата.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    И мен ме сърби, но някак си я прави по мека..Мислех, че само мен ме сърби, а имало и други
    No matter where you go, there they are...

IvetoG
    Guest
    Аз по едно време се бях вманиачила по Elseve ползвах само такива шампоани и маски, докато не получих страшен пърхут. От тогава не искам и да ги помирисвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си