Хора писна ми вече ...Знам ,че това е една от най-повтарящите се теми сред тинейджърите..Знам,че ви е писнало да четете такива теми ,защото сайтовете са препълнени с тях..обаче няма с кого да споделя.. станах много затворена в себе си .. и наистина вече не знам какво да правя..Исках да нямаше училище ,да си стоях само вкъщи никой да не ме вижда... Срам ме е ,наистина ! Не знам може би имам нужда от психолог.. вечер преди да заспа си мечтая какъв различен ще бъде животът ми без това ужасно АКНЕ ..наистина ми съсипа живота..отивам пред огледалото -виждам само това ! Вече ми е комплекс..Майка ми вдигна ръце от мен...не може да ме гледа как страдам..Това чудо започна ,когато бях 5-6 клас..Сега съм 10 клас,продължава с пълна сила..Няма ли да мине вече ? Всичко съм опитала от най-евтините до най-скъпите продукти...Имам чувството ,че съм единствената с такава кожа... От паста за зъби ,различни маски,хума,мед ,краставици до ... Биодерма и изписани антибиотици от дерматолог..Гарниер,нивеа,о рифлейм,ейвън...силицилов спирт и т.н.... правиха ми и химични пилинги....ефект нулев,ходих и на козметик .. белези ми направиха ,ефект пак нулев на 2рата седмица се връщата пъпките със същата сила ... Адски отчаяна съм ........ :/ ..... като гледам другите момичета с перфектната кожа и аз.....грозното пате с тези пъпки..... ...