Здравейте,
трябват ми доста отговори и съвети, относно СА Свищов.
Искам да ви попитам, коя от изброените специалности е с най-голяма реализация, кое се търси най-много от работодателя?
Здравейте,
случайно някой да знае дали е възможно в студентските общежития на СА Свищов възможно ли е да се настаняват студенти задочници, но не на цената на нощувка, а за наем за цял месец! Благодаря ви, предварително!
Задочници не се настаняват, но има хотели и квартири на много по-добри цени и условия. ЗСД е добра специалност, аз съм финанси там и според мен финанси, счетоводство и маркетинг са най-добрите, но това е моята гледна точка и съответно с най-голяма реализация са финансистите и счетоводителите (според мен). Мои познати, които са завършили в Свищов си работят по специалността без проблем.
Добро ли е образованието, което получаваш в Свищов?!
Наистина ли е строго и дисциплинирано, както се твърди. Т.е. Елитно висше училище ли?!
Също така съм много учуден от ниските семестриални такси!?
Таксите са ниски, но учебниците компенсират, смисъл на семестър са ми около 250 лв. За икономика мисля, че е най-доброто висше училище в България и не пада по-долу от УНСС и Винса, да не кажа че сме и по-добри
Последно редактирано от sweet__potion : 11-02-2014 на 14:58