- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-хубавият комплимент, който сте получавали (Само за момичета) !
Първото.
не ми се връзва със становището, че приятелите трябва да са честни, което беше изказала във връзка с коментар на тори (мисля), в който тя казваше, че приятелите й стоят зад нея каквото и да става.
Малко са ми противоречиви двете ти идеи.
Или просто защото аз мразя близки приятели да ме успокояват, когато се критикувам (но и аз рядко го правя пред хора, цащото го чувствам точно като жажда за внимание и успокояване), та затова да не мога да разгранича нещата.
ще прозвучи малко арогантно, ама те са честни![]()
малко отгоре- отгоре съм обяснила ситуацията
страдам от почти маниакален перфекционизъм и често се впускам в прекалено строго самокритикуване, което осъзнавам след това, когато нещата вече са приключили, а и картинката далеч не изглежда като жалване, по- различни параметри има, които няма да споменавам, за да не посегна на светлия ореол, който витае около личността ми хах
Шегата настрани, не знам доколко съхранява вътрешната хармония, поне при мен, определено не бих казала, че съм в равновесие със себе си. Оценявам за момента подобно признание, помня го, става ми мило, но не може да стигне до мен до такава степен, че да ме успокои в даден момент, когато смятам, че не давам всичко от себе си.Стига толкова, че стана искрено и лично
Последно редактирано от therichbitch : 11-06-2014 на 15:48