.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Искам да се събера с бифшия.Помощ !!!

Здравейте,обращам се към вас за съвет.Незнам как да разбера дали още ме обича и дали иска да се съберем отново.Ето я и цялата история на кратко:Запознах ме се 2013 в началото на юни,започнах ме връзката си на 4 юли всичко беше повече от перфектно до декември после наша общта приятелка завъртя страшни интриги и февруари се разделих ме.Два месеца не контактувах ме изобщо,но не спирах да мисля за него и му писах.От няколко месеца се виждаме всяка седмица през свободните ни дни,постоянно ме гушка оставам да спя при него и като си лягаме не ме пуска от обятията си дори и докато спим.По принцим имаме уговорка,че сме само приятели с привилегии,защото той в момента уж има приятелка но когато е свободен вместо с нея е с мен.Как да разбера какво чувства или иска без да задавам въпроса директно,защото ме е страх да не го отблъсна и да спрем да се виждаме?? (

Дано да си трол (facepalm)

Цитирай Първоначално написано от darkside97 Виж мнението
    Дано да си трол (facepalm)
    Май не те разбрах

Използва те само щом има приятелка.

Супер фен Аватара на icebulllet14
    Насиитна се опитах да прочета това, но се уплаших, че ако стигна до края, ще ми се прииска да се застрелям. Защо не си купиш едно букварче, читанка, нещо такова, пък после мисли за бившия?
    Bought a ticket for a runaway train
    Like a madman laughin' at the rain
    Little out of touch, little insane
    Just easier than dealing with the pain

RaisedOnRock <333

Velkovsgirl <3333

Greennight <333

Супер фен Аватара на shmatarok
    Вземи се събери по-добре с някой учебник по български език. Неграмотна работа.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Получавам язва от този правопис...

Мега фен
    Град
    В деколТето тИ
    Имаш ли диплома за начално образование поне? За човек с твоя интелект, отношения тип "приятели с привилегии" не биха били полезни най-вече за теб самата. Поне така мисля. (ако може не се обиждай, щото не съм целял това)

Мега фен Аватара на RapExotic
    Дав ай смело нап рет. Не с е одказ вай.

Izvinqvam se za pravopisa ne sam pisala ot godini na balgarski!Ot 7 godini jiveq v Korea. A sega moje li po temata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си