- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам да се събера с бифшия.Помощ !!!
Здравейте,обращам се към вас за съвет.Незнам как да разбера дали още ме обича и дали иска да се съберем отново.Ето я и цялата история на кратко:Запознах ме се 2013 в началото на юни,започнах ме връзката си на 4 юли всичко беше повече от перфектно до декември после наша общта приятелка завъртя страшни интриги и февруари се разделих ме.Два месеца не контактувах ме изобщо,но не спирах да мисля за него и му писах.От няколко месеца се виждаме всяка седмица през свободните ни дни,постоянно ме гушка оставам да спя при него и като си лягаме не ме пуска от обятията си дори и докато спим.По принцим имаме уговорка,че сме само приятели с привилегии,защото той в момента уж има приятелка но когато е свободен вместо с нея е с мен.Как да разбера какво чувства или иска без да задавам въпроса директно,защото ме е страх да не го отблъсна и да спрем да се виждаме??(
Използва те само щом има приятелка.![]()
Насиитна се опитах да прочета това, но се уплаших, че ако стигна до края, ще ми се прииска да се застрелям. Защо не си купиш едно букварче, читанка, нещо такова, пък после мисли за бившия?
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Вземи се събери по-добре с някой учебник по български език. Неграмотна работа.
Имаш ли диплома за начално образование поне? За човек с твоя интелект, отношения тип "приятели с привилегии" не биха били полезни най-вече за теб самата. Поне така мисля. (ако може не се обиждай, щото не съм целял това)
Izvinqvam se za pravopisa ne sam pisala ot godini na balgarski!Ot 7 godini jiveq v Korea. A sega moje li po temata