.
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Threaded View

Unhappy За секунди всичко изчезна

Здравейте!Знам,че ще почнат някой "На 12 си залягай зад учебниците,не се занимавай малка си." Имам добри оценки ,справям се добре и такива неща са излишни затова направо по темата. Ами както съм споменавала има едно момче което харесва. Той ми каза,че съм му най-добрата приятелка момиче,че съм умна,забавна,решителна ,че ме харесвал като повече от приятелка. Да ,но днес когато най-добрата ми приятелка му писа бележка с текст "Харесваш ли я ?" Той написа с главни букви "Не" е това просто беше върха. От две години се мъча да направа така,че да ме забележи,когато ми каза,че ме харесва просто можех да си усетя как сърцето ми бие като лудо и изведнъж казва "Не". Когато тя го пита "Защо?" ,той каза "Защото постоянно се дразни от това ,че говоря за едно друго момиче." Как да не се дразня? Постоянно "Тя ми е като сестра,умна,забавна,красив ." Изкарва я перфектна,казах му ,че не ми е приятно и той смята,че не съм искала да излиза с момичета,а това ,не е вярно. Неприятно ми е,че ме е лъгал.
    Неприятно ми е,че ми даваше някакви напразни надежди.Можеше да ми каже ,че не ме харесва като повече от приятел,а не да ме лъже.
    Неприятно ми е ,че сега не ми говори понеже се скарахме.
    Но ми е и неприятно,че винаги аз казвам "Извинявай!". Ако бяхте на мое място какво бихте направили?
    Последно редактирано от Moon_Light_Shadow : 10-29-2014 на 23:01

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си