- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Студен към мен..
LittlebutFunny аз мисля, че само ти имаш връзка с него, той с теб връзка няма.
Не си постъпила правилно, като си му ровила в нещата, за никого не е приятно, по-добре не му казвай.
Говори с него, кажи му какво мислиш и как се чувстваш, той все пак не е господ и явно няма представа, че те наранява.
И все пак мисля, че това не е твоя човек, просто го остави намира.
Като един страничен наблюдател, мога да кажа, че от тази връзка няма никакъв смисъл. Няма да излезне нищо хубаво.
Той е студен, разбирам защо ти е кофти. Твоето отношение към него какво е, замисли се. Разсъждавай по въпроса дали не го притискаш за нещо, не му ли досаждаш с нещо, примерно защо си пишете през деня и т.н. От това, което споделяш излиза, че приятелят ти е гадняр и бих те посъветвала да скасате, но винаги има обратна страна на монетата и не би ми било възможно, без да я познавам, като всесилен съдник да давам компетентни мнения.
За жалост краят на вашата връзка настъпва и по-добре ти прключи нещата, докато още е рано и той не те е наранил. Кажи си, че заслужаваш много повече от това да бъдеш даденост, явно сте се изчерпали. Да, знам, че е трудно и никак не е приятно да слагаш край на връзка, особено, когато д случея ти още имаш чувства към него, но според мен първо трябва да обичаш себе си. Дай смело напред и ще срещнеш човека, който ще те обича и прави щастлива. Успех!![]()
Не се оставяй да те манипулира и смекчи със сълзи, молби и обещания. Колкото и да отрича, ти вече сама си видяла как говори за теб и как се държи. Другите потребители говореха за другата страна на монетата. Да, може и той да се чувства гадно за нещо и евентуално да му досаждаш, но това не оправдава думите му в чатовете. Колкото и да го обичаш, в тази връзка няма как да си щастлива. Сложи край навреме, за да не страдаш още повече по-късно.