.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    LittlebutFunny аз мисля, че само ти имаш връзка с него, той с теб връзка няма.
    Не си постъпила правилно, като си му ровила в нещата, за никого не е приятно, по-добре не му казвай.
    Говори с него, кажи му какво мислиш и как се чувстваш, той все пак не е господ и явно няма представа, че те наранява.
    И все пак мисля, че това не е твоя човек, просто го остави намира.

Цитирай Първоначално написано от jab4eto Виж мнението
    LittlebutFunny аз мисля, че само ти имаш връзка с него, той с теб връзка няма.
    Не си постъпила правилно, като си му ровила в нещата, за никого не е приятно, по-добре не му казвай.
    Говори с него, кажи му какво мислиш и как се чувстваш, той все пак не е господ и явно няма представа, че те наранява.
    И все пак мисля, че това не е твоя човек, просто го остави намира.
    Аз не му казах, че съм чела нещата му. Но той продължава да си отрича, обвинява ме, че вярвам на това, което говорят хората, а не на него. Дори се разплака, че не искал да си тръгвам и всичко да свършва така. В шок съм... много объркана

Като един страничен наблюдател, мога да кажа, че от тази връзка няма никакъв смисъл. Няма да излезне нищо хубаво.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    На това му викаш намек?
    Зависи от контекста... Може наистина да е било само ебавка.
    Как даваш такива категорични мнения, евала!

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Зависи от контекста... Може наистина да е било само ебавка.
    Как даваш такива категорични мнения, евала!
    Ама тука намека е най-дребното, самото отношение спрямо авторката куца.

Повече от фен Аватара на d-r.Zob
    Той е студен, разбирам защо ти е кофти. Твоето отношение към него какво е, замисли се. Разсъждавай по въпроса дали не го притискаш за нещо, не му ли досаждаш с нещо, примерно защо си пишете през деня и т.н. От това, което споделяш излиза, че приятелят ти е гадняр и бих те посъветвала да скасате, но винаги има обратна страна на монетата и не би ми било възможно, без да я познавам, като всесилен съдник да давам компетентни мнения.

Цитирай Първоначално написано от d-r.Zob Виж мнението
    Той е студен, разбирам защо ти е кофти. Твоето отношение към него какво е, замисли се. Разсъждавай по въпроса дали не го притискаш за нещо, не му ли досаждаш с нещо, примерно защо си пишете през деня и т.н. От това, което споделяш излиза, че приятелят ти е гадняр и бих те посъветвала да скасате, но винаги има обратна страна на монетата и не би ми било възможно, без да я познавам, като всесилен съдник да давам компетентни мнения.
    Точно така, една връзка винаги има две страни. Ако твоята гледна точка е една неговата може би е съвсем друга.

За жалост краят на вашата връзка настъпва и по-добре ти прключи нещата, докато още е рано и той не те е наранил. Кажи си, че заслужаваш много повече от това да бъдеш даденост, явно сте се изчерпали. Да, знам, че е трудно и никак не е приятно да слагаш край на връзка, особено, когато д случея ти още имаш чувства към него, но според мен първо трябва да обичаш себе си. Дай смело напред и ще срещнеш човека, който ще те обича и прави щастлива. Успех!

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Цитирай Първоначално написано от LittlebutFunny Виж мнението
    Дори се разплака, че не искал да си тръгвам и всичко да свършва така. В шок съм... много объркана
    Добър е, добър е

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Цитирай Първоначално написано от LittlebutFunny Виж мнението
    Аз не му казах, че съм чела нещата му. Но той продължава да си отрича, обвинява ме, че вярвам на това, което говорят хората, а не на него. Дори се разплака, че не искал да си тръгвам и всичко да свършва така. В шок съм... много объркана
    Не се оставяй да те манипулира и смекчи със сълзи, молби и обещания. Колкото и да отрича, ти вече сама си видяла как говори за теб и как се държи. Другите потребители говореха за другата страна на монетата. Да, може и той да се чувства гадно за нещо и евентуално да му досаждаш, но това не оправдава думите му в чатовете. Колкото и да го обичаш, в тази връзка няма как да си щастлива. Сложи край навреме, за да не страдаш още повече по-късно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си