.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Smile За всички момичета с проблеми

Здравейте дами малки и големи всички сме на едно- любов, секс, приятелство. Всички ние се вълнуваме от изброените неща, а и ни засягат. Всички ние можем да разработим тази тема така че веднага щом някое момиче публикува нещо тук ще и помогнем ще и дадем съвет. Съглани ли сте пък и аз винаги ще мога да помогна и ще съм тук с вас както и вие с мен защото всяка от нас си има съответните проблеми. ) та заповядайте готова съм да ви изслушам :р

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Чудо на чудесата.
    При наличие на цял форум, защо да пишем точно в твоята тема?
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Ами какво да ти кажа? Всеки има проблеми, но определено отбирам това, което да споделям тук, все пак виртуалното пространство не е за предпочитане за душевни излияния.

така. аз не принуждавам абсолютно никой да пише точно в моята тема. както ти сам каза има цял форум, обаче казвам че ще влизам често в тази тема за да помогна на момичета които имат нужда от съвет. не съм те принудила да пишеш тук. Моля без хейтърски коментари и спамове не казвам да си излеете душата тук пред мен и пред всички нас, а казвам че ще съм тук и ще помогна със съвет и с каквото мога още така че който не иска да не влиза! ) поздрави

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от sexysmile Виж мнението
    Моля без хейтърски коментари и спамове
    !!!

Колко взимаш като психотерапевт

Мега фен Аватара на tori
    Забавно - ще има кой да ми държи душата в шепи като тръгна да изпадам в депресии. Примерно. Боже, какво сме правили сумати време без теб?!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си