- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За всички момичета с проблеми
Здравейте дами малки и големи всички сме на едно- любов, секс, приятелство. Всички ние се вълнуваме от изброените неща, а и ни засягат. Всички ние можем да разработим тази тема така че веднага щом някое момиче публикува нещо тук ще и помогнем ще и дадем съвет. Съглани ли сте пък и аз винаги ще мога да помогна и ще съм тук с вас както и вие с мен защото всяка от нас си има съответните проблеми.) та заповядайте готова съм да ви изслушам :р
Чудо на чудесата.
При наличие на цял форум, защо да пишем точно в твоята тема?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ами какво да ти кажа? Всеки има проблеми, но определено отбирам това, което да споделям тук, все пак виртуалното пространство не е за предпочитане за душевни излияния.
така. аз не принуждавам абсолютно никой да пише точно в моята тема. както ти сам каза има цял форум, обаче казвам че ще влизам често в тази тема за да помогна на момичета които имат нужда от съвет.не съм те принудила да пишеш тук. Моля без хейтърски коментари и спамове
не казвам да си излеете душата тук пред мен и пред всички нас, а казвам че ще съм тук и ще помогна със съвет и с каквото мога още
така че който не иска да не влиза!
) поздрави
Забавно - ще има кой да ми държи душата в шепи като тръгна да изпадам в депресии. Примерно. Боже, какво сме правили сумати време без теб?!