Пиша тук, защото се нуждая от съвет.
Имам връзка с едно момче от 8 месеца. В началото той го раздаваше много влюбен, постоянно се интересуваше от мен, стараеше се да ме впечатли,било то с цвете или любима моя песен. Напоследък обаче все по често се случва да се чудя какво се случва...Той не ми пише по цял ден, ако аз му пиша първа отговорът се бави по минимум 20-30 мин, понякога минава час или повече. За разговори по телефона изобщо не става и дума-може би си говорим в месеца веднъж и то само ако има повод за нещо конкретно. Не ми казва къде ходи, какво прави през свободното си време, когато го питам увърта. Виждаме се само в тях и то вечер, защото през деня е зает. Ако правим секс, най-често, след това просто се обръща с гръб към мен и заспива. За всичките месеци заедно ми е казвал броени пъти, че ме обича, а ако аз го кажа получавам отговор "И аз" и толкова. Сърди ми се за някакви елементарни неща, ако една вечер всичко е наред, то после 3 няма да е и ще се чувствам ужасно и най-вече много самотна. Не ми изневерява, но съм засичала някои негови чатове, в които пускаше намеци на момичета. Неща от рода на "Мога ли да дойда с теб, докато си взимаш душ и да гледам" или "Имам си приятелка, но чуждото винаги е по-хубаво." Когато го попитах какво означава това, което им пише, той каза, че просто ги е*авал, защото били много тъпи.. и кой ще отиде при тях при условие, че има мен..
Чудя се къде е границата между закачките и реалността. И дали наистина той е толкова зает и студен или просто наистина не му пука за мен. Човек няма представа за собствената си връзка, особено ако е все още влюбен както в началото. Отстрани нещата винаги изглеждат по-реални. Ще се радвам ако ме посъветвате дали има смисъл да предприемам още нещо занапред с този човек, или всичко е загубено. : )