Привет, ще започна с кратко резюме .Преди 3 години ходех със едно момиче за период от около година + ,- един два месеца.Постоянно се карахме но може би се обичахме поне от моя страна.След постоянно раздели и събирания решихме да спрем със това спрях ме всякакви контатки изтрихме си телефоните ,блокирахме се в клюкарника (фб) и в скайп просто навсякъде.Та на въпроса днес се засякохме поне аз я познах но не казах нищо (тя не ми видя явно) и преди малко я добавих във фейсбук (направила си е нов ако това е от значение т.н. блока отпада),прие ме писахме малко какво се случва кой какво прави и т.н. общи работи .Но забелязах че пише/говори/мисли по странен (задълбочен) начин .И я попитах какво става тя каза ,че се била променила доста в смисъл че не е толкова лигава мисли напред .Вече работи гледа си живота просто та се чуда тва възможно ли е да се промени толкова бързо и то толкова кардинално ? От лигла/кифла до перфектния уравновесен човек ???
По-скоро я виждаш в друга светлина, а не че се е променила толкова. Когато си във връзка с някой и сте си близки човек се държи по-освободено и лигаво, от колкото когато разговаряш с познат или приятел. Иначе човек се променя постоянно особено след важни за него промени в живота му.
Пробвай... нищо не губиш. Аз със сегашната ми приятелка съм вече година и половина. Бяхме сме заедно преди 3 години и нещо за малко (1 месец), и да ти кажа след тези 2 години в които я бях засичал точно веднъж се е променила доста.
Разбира се, че се е променила, както си се променил и ти. А за това дали ще се получи - аз лично не мисля че ще се получи. Една ваза, когато се счупи, няма залепяне повече.
Промяната е неизбежна, всеки се променя малко или много, независимо дали го иска или не. Плюс, както казаха по-горе, когато си истински отпуснат и си себе си пред някого, се държиш "по-лигаво" и не ти пука особено. Дистанцирането от даден човек си казва думата спрямо отношението след това.
Относно това дали ще се получат нещата отново - пробвай, нищо не губиш, но не си гради някакви кой знае какви представи и не очаквай всичко да бъде както е било преди...