.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Странното чувство когато те зяпат......

Значи момиче съм на 16 години. От класа ми има едно момче, което когато и да се обърна ме зяпа. Донякъде ми е приятно, защото аз също имам симпатии към него, ноо постоянно имам чувството, че съм застанала смешно или че съм направила някоя смешна физиономия и ми е някак неспокойно и имам нещо като нервен тик и постоянно си местя краката, сгъвам си ръцете много странно (не е от притеснение, винаги съм го имала) и от части това последното ме кара да се чувствам гадно. Не мога да не ги правя тези неща, защото ставам още по-нервна.
    Таа незнам какво да правя, защото това е всеки ден. Ако може да ми дадете съвети.

Таа само да допълня тези нервни тикове се дължат на ОКР. Дори и да не знаете какво е пак ще се радвам на съветите ви.
    Последно редактирано от peanaplle1 : 11-05-2014 на 18:17

Супер фен Аватара на fanton1
    просто го заговори и го питай защо те гледа така и ,че се притесняваш от това

Бъди себе си!Не се нервирай заради някакво си момче.Не се опитвай да му се харесаш.Просто го изчакай той да те заговори.Ако си му достатъчно симпатична ще го направи

Мега фен Аватара на RapExotic
    Започни да говориш с него повече. Така притесненията ти какво си мисли за теб ще изчезнат.

Ами да, просто го попитай какъв му е проблема ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си