- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако бях Бог ето какво щях да направя.
Щях да създам нов свят абсолютно същият като този. Понеже аз съм Бог, а Бог е дух и е невидим аз ще вкарам душата си в човешка плът и ще живея в новия свят който създадох. Обаче щях да огранича способностите си. Аз в този свят мога да правя всичко - да създавам огън или пък да местя предмети с ума си и така нататък. Също така съм безсмъртен, нищо че съм от плът и кръв. Няма да мога да правя само следните неща - да чета ума на другите хора, да създавам хора, да създавам животни. Ще съм на 20 години. Моят свят ще прилича на 21-ви век с всичките тези коли и самолети и всички технологии които сега съществуват. Понеже аз имам силата да правя каквото си поискам аз ще си създам голяма красива къща с огромен двор и красива градина. Но никой няма да ми завижда защото завистта омразата и всички други лоши чувства не съществуват в моя свят, вместо това те ще ми се възхищават и ще се радват за мен. Както казах едно от нещата които не мога да правя в моя свят е да създавам хора. На мен винаги ми се е искало да си имам руса и красива приятелка но аз не мога да я създам. За това ще си създам едно черно BMW и ще карам по огромните градове гледайки нощните светлини и търсейки моето момиче. Ще се запиша в някой колеж и ще изкарам 7+ защото никога не съм дал грешен отговор на тестовете понеже съм всезнаещ Бог(но в моя свят само аз го знам)! В гимназията ще търся моето момиче и ако не го намеря ще се запиша пак в друга гимназия и така дори 1000 години да минат аз все още ще търся моето младо русо и красиво момиче. И след толкова много години може да съборят гимназиите в които съм учил защото това си е много време... всичко може да стане, но моя свят няма да има край. Когато намеря толкова търсеното момиче аз искам да я заведа на някоя много висока сграда от която се вижда целия град, когато има пълнолуние и всички звезди се виждат а облаците се отразяват от светлината на луната. Ние двамата сме много щастливи... всички в моя свят са щастливи! Често когато сме вкъщи ние отваряме прозореца нощем в около 3 часа(докато лампата е изгасена) за да влиза леко вятърче и да гледаме звездите заедно, а близо до прозореца си имаме диван и там докато гледаме звездите ние стоим прегърнати и почти заспали. Аз и давам всичко което тя поиска! Купувам и всякакви дрехи и подараци за да изглежда като най-красивото момиче в целия свят. Всичко е толкова хубаво че няма как да няма нещо лошо в цялата тази работа, ето сега и лошото. Ако тя ме обича истински и иска да изживее живота си с мен тогава тя става безсмъртна като мен и ние сме заедно завинаги, но ако тя ме обича малко и е с мен само заради подаръците тогава тя ще умре за около 4-5 месеца. А ние сме заедно вече от толкова! И в един момент аз я питам: Искаш ли да останеш с мен? Да изживееш живота си с мен... и тя отговаря: Да! Наистина искам обичам те! Аз я поглеждам в очите и разбирам че думите и са истински и тя не ме лъже. Тогава тя става безсмъртна като мен и ние сме заедно завинаги! Тя няма моите способности, има само безсмъртие. Заедно двамата можем да имаме всичко и да правим каквото си искаме! Целият свят само за нас... какво ще кажете? Май трябва книга да напиша.
странно, но идеята ми харесва. нямаш талант да пишеш обаче ( :
Ще са нормални и добронамерени. В днешно време ако отидеш еи така сам да попиташ някое момиче искаш ли да се запознаем тя ще ти каже къф си ти бе или нещо такова и после ще обсъжда с приятелките и какъв идиот си. Там просто няма да говорят зад гърба ти или пък да те обиждат, ако не ме харесва момичето тя просто ще ми каже.
Баси излишния коментар :д
Сериозни проблеми имаш, заслужаваш да бъдеш Бог, номинирам те за Бог, но пък Бог е непорочен, което практически означава, че жена няма да видиш, което връща обратно причината да искаш да си Бог.
Вместо Бог не искаш ли да си жена ? Имаш интелект на жена, това все пак е най-важното.
гледа ми се фантастика, бе! защо няма свестни фантастики??? /г-н Никой <3/
А много ми е интересно кой знае какво е Бог. И от къде сте сигурни, че няма плът ? Или вярвате на описанията в библията писани от човек ?
На мен ми е по-интересно, че същия тоа човек, къде пита как да забрави бог, са говори какво би направил на негово място...
Ти нали повече нямаше тук да пишеш, защо си пуснал нова тема?
сериозни проблеми имаш, но и това е трябвало да стане...
исках да кажа лекувай се
Последно редактирано от fire_magic : 11-07-2014 на 00:53
Отвори си учебника по физика и може и да разбереш. Шанса Бог да витае някъде в безтелесна форма е колкото да поникне трева на Марс. Библията е пълна с грешки книга от която са отстранени доста неща и разбира се да не забравяме върха на сладоледа - непорочното зачатие. Мдаа много по вероятно е Бог да е ДУХ. Все пак го пише в Библията нали хаха.
Целият Марс ли е обходен вече?
Я тогава според физиката ми обясни какво аджеба представляват тъмната материя и тъмната енергия например и как изглежда визуално поне тъмната материя?А как изглежда визуално една черна дупка?
Не че ги свързвам с Бог,но понеже каза че така била казвала физиката.То едно време пък съвсем други неща е казвала преди да се направят следващите нови и големи открития
Има различни изследвания на хора в момент на смъртно легло,които са се събуждали и са разказвали какво се е случвало детайл по детайл визуално и шумово виждайки го от някой ъгъл от високо със затворени очи и запушени уши и в безсъзнание,което може да е индикатор за временното излизане на безтегловната или малотегловната душа от тялото,която се рее в пространството.А ако има таква душа какъв проблем е да има и Бог.В Библията се казва: 'Бог е в нас и ние сме в него." Та какъв е проблема душата на всеки човек и същество-живо,неродило се или умряло да е просто една частица от цялостната структура на енергията наречена Бог?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-07-2014 на 11:25
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Значи ще циклиш на едно място, понеже момичетата се намират единствено в гимназиите ли?
Тогава за какво ти е това момиче, щом няма да създадете поколение?
Ако караш черното БМВ, за което спомена по-горе далеч няма да реагира по този начин ..
не вярвам на библията и историите за вечно небесно царство след този живот(най-вече в това, и това според мен е една успешна заблуда заради която вярват повечето хора), ако си праведен или ад-обратното, звучи ми абсурдно и нелогично, в природата всичко е енергия, която преминава от една форма в друга, вярвам в прераждането, вярвам и в системата на Спиноза
http://bg.wikipedia.org/wiki/Барух_Спиноза
както съм писал и преди, християнството, в библията може да е събрана мъдростта на вековете за един добър, праведен живот според общоприетите правила и норми на обществото(нищо, че много вярващи всъщност дори не разбират същността на християнската религия), в което няма нищо лошо разбира се, виждам ги приложими и след още няколкостотин или хиляди години "10те божи заповеди", но всеки сам си избира в какво да вярва в крайна сметка, което смятам, че е добре да направи всеки, преди да заеме страна, или да вярва сляпо
а ако иска и в нищо да не вярва-не ускам да убеждавам никого в нищо
Последно редактирано от fire_magic : 11-07-2014 на 14:12
Как изглеждала черна дупка хах. Ама нали се сещаш, че благодарение на физиката ти изобщо си чул тия термини ? Не благодарение на Бог, нито на библията. Не е нужно да виждаш нещо пряко за да докажеш присъствието и съществуването му чрез косвени наблюдения. Прочети малко Хокинг. Още чакам някой да ми докаже съществуването на библейски описаният бог и непорочно зачатие и раждане на рожбата и във Витлаем. Всъщност аз не отричам съществуването на Христос като личност, оспорвам появата му според религията.
Аз не вярвам, че сме еволюирали от нищото, но определено не вярвам и в пропагандираното в библията сътворение. Също така аз предпочитам да не говоря за Бог, тъй като това е дума с която трябва да се описва нещо по-висше което ние не разбираме. На времето хората са си мислили че градушките ги праща Бог и т.н. Когато говорим за създадел, аз предпочитам да използвам множествено число и всъщност мисля, че въпросният Бог(Създател) е нещо много по-различно от това което представя Християнството, че и другите религии.
Последно редактирано от draid : 11-07-2014 на 15:48
всичко, което се случва става посредством необходимостта
питам се това от линка, който ти бях дал, чете ли го изобщо, и какво ти е мнението(коментирай философията на Спиноза?)
Последно редактирано от fire_magic : 11-07-2014 на 21:03