- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако бях Бог ето какво щях да направя.
Целият Марс ли е обходен вече?
Я тогава според физиката ми обясни какво аджеба представляват тъмната материя и тъмната енергия например и как изглежда визуално поне тъмната материя?А как изглежда визуално една черна дупка?
Не че ги свързвам с Бог,но понеже каза че така била казвала физиката.То едно време пък съвсем други неща е казвала преди да се направят следващите нови и големи открития
Има различни изследвания на хора в момент на смъртно легло,които са се събуждали и са разказвали какво се е случвало детайл по детайл визуално и шумово виждайки го от някой ъгъл от високо със затворени очи и запушени уши и в безсъзнание,което може да е индикатор за временното излизане на безтегловната или малотегловната душа от тялото,която се рее в пространството.А ако има таква душа какъв проблем е да има и Бог.В Библията се казва: 'Бог е в нас и ние сме в него." Та какъв е проблема душата на всеки човек и същество-живо,неродило се или умряло да е просто една частица от цялостната структура на енергията наречена Бог?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-07-2014 на 11:25
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Как изглеждала черна дупка хах. Ама нали се сещаш, че благодарение на физиката ти изобщо си чул тия термини ? Не благодарение на Бог, нито на библията. Не е нужно да виждаш нещо пряко за да докажеш присъствието и съществуването му чрез косвени наблюдения. Прочети малко Хокинг. Още чакам някой да ми докаже съществуването на библейски описаният бог и непорочно зачатие и раждане на рожбата и във Витлаем. Всъщност аз не отричам съществуването на Христос като личност, оспорвам появата му според религията.
Аз не вярвам, че сме еволюирали от нищото, но определено не вярвам и в пропагандираното в библията сътворение. Също така аз предпочитам да не говоря за Бог, тъй като това е дума с която трябва да се описва нещо по-висше което ние не разбираме. На времето хората са си мислили че градушките ги праща Бог и т.н. Когато говорим за създадел, аз предпочитам да използвам множествено число и всъщност мисля, че въпросният Бог(Създател) е нещо много по-различно от това което представя Християнството, че и другите религии.
Последно редактирано от draid : 11-07-2014 на 15:48