- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Изнасилване..
Значи заглавието се подразбира, но не е точно изнасилване.. Момче съм. Бях малък, на 13... Когато аз и моят най-добър приятел играхме на футбол с по-големи момчета.. След играта, 2ма от по-големите, тръгнаха да ни заговарят и т.н, искаха да се видим вечерта, уж да играем на някаква игра.. Да, но не.. Видяхме се вечерта в едно изоставено училище и там ни накараха да им правим свирки и да ни ебът, иначе щяха да ни пребият.. И ние от страх, се съгласихме.. В началото беше гадно, но аз да си призная, започна да ми харесва.. Не знам за моят приятел, но на мен ми хареса и въпреки, че беше гадно това, което правят с нас, на мен ми хареса.. След това сам ги търсех и няколко пъти още ме чукаха и след това разбрах, че съм гей и то пасивен.. Но всичко тръгна от тая вечер.. Случката е истинска, не е измислена, просто ви споделям историята си.. Честно казано съжалявам, че съм гей, защото няма да мога да имам жена и деца, ако не беше оная вечер, надали щях да стана, но след това насилствено чукане и лапане, видях че ми хареса и се осъзнах като гей...
Браво.
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
http://www.teenproblem.net/forum/sho...9#post11182359
@intherain13 поздрав: оооо колко си прост
owned
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Сега накарай някое момиче да те изнасили за да те върне към света на нормалните.