.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Цистит

Question Цистит

Здравейте ! Имам цистит и съм на антибиотици. Въпросът ми е: Може ли да се прави секс когато имаш цистит ?

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Може, но не бива. Лекувай цистита докато е време с предписаната терапия - евентуално антибиотици + определена диета, иначе може да стане хроничен и тогава е много кофти. Сексът ще почака.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Поне 1 седмица не прави иначе може

Не е препоръчително, изчакай да ти мине.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Аз имам същият проблем, само че при мен вече е хронично. Не прави секс в никакъв случай. Дори до колкото знам от лекари е хубаво и партньора ти да се лекува паралелно с теб ако практикувате секс без презервативи. Излекувай се и тогава. Да не говорим, че и след това трябва да си много внимателна. Трябва да имаш много висока лична хигиена, да пиеш много вода, да ограничиш кофеина и газираните напитки и т.н. За съжаление цистита е голямо бреме. Дано се излекуваш. Изчакай със секса.

Най-добре се въздържай докато ти приключи лечението, защото иначе рискуваш партньора да ти предава пак и пак инфекцията. Дори те съветвам след като изпиеш лекарствата да отидеш при личния си лекар, за да ти пусне изследвания на урина и да си сигурна, че си здрава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си