- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Въпрос, който силно ме безпокои
Здравейте на всички,
довечера приятелят ми ще идва вкъщи ( с когото сме заедно от 1 година, и двамата сме девствени ) и много говорихме, и решихме да го направим. Смятаме, че сме готови и го искаме.
Въпросът е обаче, че не съм си пресметнала овулацията правилно и тя трябва да започне днес. А снощи четох някакви неща за това колко е възможно да се скъка презърватива и след 9 месеца да си имаме бебенце, и паронясах -.-
Знам, че при поставянето на презърватива, трябва да изкарам въздуха от 'резервоара' като го стисна с пръсти, и така се намалявало шанса от скъсване. За друго не съм информирана относно това как да избегнем това възможно и евентуално скъсване.
Също ще го помоля да не свършва докато е в мен, макар и с презарватив.
Моля, дайте ми савет. Под голямо напрежение съм и единственото, за което мисля е, че не ми се става майка на 16 ..........
Благодаря предварително![]()
Знаеш как се поставя гума. В комбинация с написаното за свършването извън теб мисля, че няма за какво да се притесняваш. И все пак ако по някаква случайност гумата се скъса и той свърши в теб - купуваш си Ескапел.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ако той е девствен бъди сигурна ,че ще свърши в теб и то половия ви акт няма да трае дълго все пак до сега не го е правил с друга
Ако имах приятелка нямаше да чакам 1 година,за да правят секс с нея. Питам я още на 2-рата седмица ако не иска , и бия шута. Еб*л съм я.
Аз имам следния въпрос ...приятелката ми е в 23тия дет от месечния и цикъл ..той е редовен и оволацията и е била преди 8 дни..въпроса ми е следния - правихме секс без предпазни мерки и аз се изпуснах малко в нея след което бързо го извадих и видимо си свърших отвън..голям ли е риска да забременее..след като съм изпунал съвсем малко а тя не е в оволация ?
Може и без презерватив, може да свърш и отпред и ако забременееш аборт се прави лесно.
От въпросите ти става ясно че не си готова още за секс. Карайте го на орални ласки, докато натрупаш малко знания и опит.
Eating isn't cheating - Arnold
По-спокойно по вероятно е от прекалената паника и на двамата нещо да стане за това не го мислете много