.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Има ли смисъл да продължаваме?

Здравейте, нямаше към кого да се обърна и за това реших да пиша тук. Аз съм момиче на 24 и на скоро започнах връзка с момче, което е 3 години по-малко от мен. Всичко е идеално, но нещото което ме притеснява е неговата независимост. Друго нещо е,. че аз съм Телец, а той е Везни. Знам, че ако в началото няма признаци на любов, нещата няма да се получат между нас тъй като и двете зодии са под знака на Венера. Нещо, което също ме притеснява е разликата в годините, тъй като до сега не съм била с по-малък от мен. Не искам да се превръщам в детегледачка... Харесвам го като човек, но не знам дали трябва да продължа връзката си с него или е по-добре да запазим приятелски отношения. Благодаря предварително.

Супер фен Аватара на fanton1
    щом за сега е добре му дай шанс не винаги звездите предсказват какъв ще си , какво ще правиш и т.н. виж как ще се развие връзката ви и не се води чак толкова по тях

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Не се влияй нито от зодии, нито от години! Ако се обичате, взимайте се! Все пак той не е дете, в тази възраст разликата в годините не оказва голямо влияние, друго си е обаче ако примерно той е на 15, а ти на 18. Вече сте зрели хора, не се колебай, а си продължавай връзката!

Супер фен Аватара на NissaN
    Ти ако вярваш на зодийте направо найстина няма смисъл да продължаваш.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Това със зодиите и глуповато оправдание. Годините също не са определящ аргумент. Единствено детинското му поведение е тревожно в тази ситуация. Ако имате голямо разминаване в гледните точки и етапите си на развитие тогава може би не е добра идея да сте заедно. Уточни в какво по-точно се изразява детинското му поведение - не работи, живее с родителите си, неотговорен е или?

В предишните ми връзки всичко си отговаряше до последно със зодиите, заради това се притеснявам толкова.
    Както споменах, заедно сме от скоро и още не съм забелязала нещо кой знае колко детинското в него, но какво правя ако/когато се прояви? 3 години не са малка разлика... Какво ще кажат хората за връзката ни, при тази разлика? Аз още не съм казала дори на най-добрите ми приятелки, защото се страхувам, че няма да ме разберат и ще почнат да ме съдят.
    Иначе също така не работи все още, мисли да започне работа. Ако запозчне ще е нещо малко, което също не ми се нрави.

Объркана съм...
    Последно редактирано от justW0ndering : 11-08-2014 на 16:50

Мега фен Аватара на RapExotic
    Щом не си забелязала нищо детинско в него защо се притесняваш, де не станеш "детегледачка"? Разликата ви не е толкова голяма. Това са просто стериотипи. Това, че момчето има стремеж да започне работа е чудесно. Значи има желание да се развива. Без значение каква е работата, все е някакво начало. Всеки е започнал от някъде. Отделен въпрос е ако търсиш някой, който вече си е уредил живота и искаш да се настаниш в него на готово.
    За зодиите въобще да не коментирам.

Първо три години НЕ е голяма разлика. Второ ако прочета отново нещо относно зодии ще повърна. Какво гледате тези зодии ? Случайно бъдещето ви да не се определя от тях? Ако момичето до мен ми каже ,че зодиите ни ,не са съвпадали ,щях да й се изсмея в лицето и да я разкарам. Що за глупости?

Супер фен Аватара на per-dead
    Леле, представи си, момчето ти да е регнато тук и да разпозна ситуацията. Как ще ти бие шутаа, не е истина просто.
    Подкрепям Mr.Killer, и аз ще повърна, ако видя още нещо за зодии тука. Ако моят приятел разсъждаваше по този начин, нямаше да ми е приятел, предполагам.
    Нимоа да повярвам, че човек на 24 години разсъждава по този начин.
    Отивай при една от ясновидките по чалга телевизиите да ти търси гадже според звездите.
    Успех.

Супер фен Аватара на Kitty Bloom
    Ако приятелите ти осъдят затова, че той е по-малък, значи не са ти истински приятели! И защо трябва да се тревожиш от хорското мнение, гледай си живота, иначе момчето ти ще се чувства кофти, че се срамуваш от него.

Голям фен Аватара на hey.mistery
    Оооо, какви са тези неща със зодиите, не се занимавай с глупости. Виж как ще тръгнат нещата между вас. Не е казано, че трябва да се държи като дете, + това вие не сте на по 14-15 години.

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението

Не се сдържах.
    Няма как да не се цитирам.

А за всички, които казват, че зодиите са глупост, ще дойде след малко Блаб или Щрудела и ще ви разкатаят фамилията.

Супер фен Аватара на diksi
    БЯГАЙ ОТ ВЕЗНИТЕ!!!!!! ТЕ СА ЕНЕРГИЙНИ ВАМПИРИ БЯГАЙ НА ИЗТОК!

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ако ще започваш така връзката си по-добре отрано го отърви от присъствието си. Ама той бил на по-малко години,ама зодиите ни не съвпадали,ама той не работил,а може да хване нещо малко,което не ми се нрави.Ти с него ли ставаш гадже или с годините,зодията и работата му? Хорското мнение ли ти е по-важно? А може би пък искаш да е някой паралия?
    Иначе те хората са казали: "С пари е най-лесно." Опитай се да го опознаеш по-хубаво като човек,а не на колко години бил,каква зодия бил и дали имал пари.Ако ли пък не...просто не си заслужава изобщо да го занимаваш.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

ако годините и зодиите са единствения ти проблем невиждам смисъл да късате... Но след като се съмняваш , явно не си сигурна в чуствата си...от теб зависи...

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Цитирай Първоначално написано от justW0ndering Виж мнението
    Друго нещо е,. че аз съм Телец, а той е Везни. Знам, че ако в началото няма признаци на любов, нещата няма да се получат между нас тъй като и двете зодии са под знака на Венера.

3 години не са малка разлика...
    В тийн години може би, но на ваша възраст са.

Какво ще кажат хората за връзката ни?
    Това няма да го отговарям даже, но е иронично да се притесняваш за негово ЕВЕНТУАЛНО детинско поведение, при положение че се притесняваш за подобни неща.

Прекалено много ги мислиш нещата. Или имаш връзка с него или нямаш. Ако го харесваш и се чувстваш добре с момчето, просто си изживейте миговете. Момичееее... животът е прекалено кратък, че да си губиш времето с подобни мисли и детайли.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Хвърли се с главата напред и опитай. Така поне ще знаеш струвало ли си е, докато ако прекратиш, ще те гложди може би цял живот /или поне след всяка приключила връзка/ дали с този малкия е щяло да се получи...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си