.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Секс с гинеколога ми ?

Здравейте ! Наскоро си смених гинеколога и по някаква случайност , се оказа безумно привлекателен. По време на първото ми посещение при него бях доста притеснена. Той се държеше изключително добре и някак си се отпуснах. По време на вторият ми час , той започна да ме разпитва общи неща. Днес беше третото ми посещение при него и беше доста интересно. Този път въпросите му бяха доста лични и интригуващи. Усетих , че ми отправя неприлични намеци. Начинът , по който ме докосваше по време на прегледа и "уж" случайните докосвания след това , ме карат да си задам въпроса дали искам да спя с него. По някаква случайност се оказа , че майка ми се познава с него и той няма представа за това.
    Моля за съвет

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хахахаха, викни водопроводчик, тяхната работа е да отпушват тръби.

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Гинеколог е нормално е да се възбужда.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от AmxModx Виж мнението
    Желязна логика!

Мега фен Аватара на RapExotic
    То и психиатрите е нормално да са психясали ..

Супер фен Аватара на AmxModx
    Град
    Neverland
    Да.

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Заформете с майка ти един "семеен преглед".

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Бе чувал съм, че гинеколозите чат пат виждат такива неща, че после не им се ще да се възбудят доста дълго време.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Хем парите му в джоба, хем ръцете му на топло...

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от Ivanchobe Виж мнението
    Хем парите му в джоба, хем ръцете му на топло...
    кажи че има по-хубава работа а ?
    иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби".... предполагам и затова другите момичета не са коментирали пък и доста често ходиш на преглед.... явно ти харесва как те пипа "случайно "

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от nansi_2005 Виж мнението
    иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби"....
    Само жена може да е толкова тъпа и да дели лекарите на мъже и жени.
    Ти сигурно отивайки на уролог и попадайки на жена, ще решиш, че ще правиш секс.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти ако не знаеш дали искаш да спиш с него ние как да знаеме?

Авторке, не думай!

Супер фен Аватара на shmatarok
    иначе това една жена да отиде на мъж гинеколог си е чисто "ела ме наеби".... предполагам и затова другите момичета не са коментирали пък и доста често ходиш на преглед.... явно ти харесва как те пипа "случайно "
    Много си прост. Честно.

Следващият път, майка ти, трябва да дойде с теб да ви види официалният преглед.

Драги ми коментатори , не ми се четат глупави коментари , така че ако обичате си чешете езиците на друго място. Тук темата е различна и моля да коментират само хора , които желаят да помогнат със съвет.
    Благодаря !

Wink

Споко действай, всички знем че жените са к..ви никой няма да те обвинява спокойно напълно нормално е :Д да спиш с гинеколога, и с ДжиПито знам че не било грешка ама с водопроводчика си е класика. Всяка истинска жена поне един път в живота си трябва да е спала с водопроводчика :д

ehehehe, шегаджия си падаш?

Цитирай Първоначално написано от TIFOSO Виж мнението
    Заформете с майка ти един "семеен преглед".
    шегаджия си падаш ве приятел

Курва ще викаш на тая дето те е родила ! Не желая ограничени хора да коментират темата !

еи мастио прегледай си само мненията в тоя форум и сама си лепни етикет каква си
    дано му умреш на кура, а пък щом познава майка ти като нищо и да се окаже, че е баща ти

Xaxaxа как така прецени , че съм мастия не те знам. Знам със сигурност , че си един малък педерас , който се прави на интересен. Като ебеш момичетата не ги мислиш за мастии , ама като не ти връзват са курви , нали ? Напусни тази тема и мри в лайна говедо !

Ако са такива като теб, които още като си кажа името си представят кура ми като голяма и сочна близалка, желаеща да попадне в яйчниците им, няма и как да не ги мисля за мастии.
    Можеш да намериш решение на проблема си тук

Авторке, ако наистина гинекологът ти си позволява да те пипа по "по-специален начин" и това не е само във фантазиите ти, то тогава недей да се хвалиш много-много ами се замисли да си намериш нов доктор, понеже това не е нормално. Има си даден начин, по който медицинско лице и пациент могат да контактуват.
    Няма значение ти за колко атрактивен го смяташ или дали познава майка ти, стринка ти или комшийката от горният етаж, той е на работа, не на среща.

кажи че има по-хубава работа а ?
    Бива ли такова нещо?
    Последно редактирано от HollyGolightly : 11-09-2014 на 21:54

Хахаха ти освен , че си педерас , ами си и шегаджия. Браво на теб ! Не смятам , че има нещо нередно в сексуалните отношения между хората. За сметка на това , твоето ограничено мислене можеш да си го запазиш за себе си. Този сайт е направен с цел споделяне на проблеми , а не с цел осъждане на хората !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си