- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с гинеколога ми ?
Не ме пипа по интимните ми части , а става въпрос за непринудено докосване, например по рамото , след като е пуснал някоя шега.
Мненията в този форум са възприети по грешен начин. И затова всяко второ мнение е от такива малоумници като теб , които са неразбрали и по никакъв начин не допринасят с нищо за темата.
дали само аз ги деля на мъже и жени а ? а и ако отидеш при докторка и тя те погали по специален начин ти ще си помислиш друго нали ? прегледайте се... не познавам момиче което ходи при мъж гинеколог и същите тези никога не са ми казвали че доктора ги пипа по специален начин .... а вие си мислете за мен какво си искате ... Дреме ми на чорапите
Гинекологът ти вероятно е виждал доста путки, не знам с какво смяташ да го впечатлиш.
Welcome to the Jungle...
Как да допринеса за темата ти? Искаш да ти кажем дали искаш или не да спиш с него ли?
Ами казвам се Райчо, роден съм в петък, но тази година се пада сряда рождения ми ден, зодия риби съм, значи НЕ - не трябва.
Все пак той ти е гинеколог, ако спиш с него това автоматично ще отпадне като опция(това да ти остане гинеколог). Ако си доволна от него, като лекар, по-добре се въздържай от сексуални отношения.
Тези непринудени докосвания може да са само плод на твоята фантазия, човека, може и да няма нищо в предвид.
Представяте ли си ако отиде да си оправя колата и монтьора я пипа по рамото.. ще го изчука за секунди, а той горкия искал само да си избърше ръцете. А представяте ли си някой да я шляпне по задника, ще му роди 2 деца.
Какво ще направя аз , си е моя работа. Ако искам да си легна с монтьора , ще го направя. Ако искам да си легна с гинеколога , и това ще направя. Щом не ти допада темата , не я коментирай. Като гледам твоите тъпи коментари , само ти им се кефиш май. Като не одобряваш темата , не си изказвай мнението. И без това умно нещо няма да излезне от твоята уста.
РОС-ПИ-ДЖОС! А който кълне, да му се връща двойно![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Тия като тебе дето човек да ги погледне, значи ги харесва, обича, сака им го тури, са ми 'ного несимпатични.![]()
Авторката толкова я сърби, че само при мисълта за гинеколога си, се подмокря. Сигурно докато е писала темата, около нея е станало езерце. Не знам само защо обръщате внимание на нанси, която не с едно и две мнения е доказала колко тъпо и ограничено дете е.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Ами смея да кажа , че изглеждам доста добре и нямам повод да си мисля , че не хващам окото , в случая на гинеколога си. Смятам да приключа темата , тъй като видях 1-2 човека , които си направиха труда да ме посъветват нещо , а не да ме критикуват.
Благодаря още един път за отделеното време !
Така като гледам, повечето злобеят, щото им се иска да са гинеколога и...