.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Не ме пипа по интимните ми части , а става въпрос за непринудено докосване, например по рамото , след като е пуснал някоя шега.

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    еи мастио прегледай си само мненията в тоя форум и сама си лепни етикет каква си
    дано му умреш на кура, а пък щом познава майка ти като нищо и да се окаже, че е баща ти
    Брилянтно изказване.... бате ти все едно ми надникна в мозъка и написа това което щях да кажа, особено това за "прегледай си само мненията в тоя форум и..."

Мненията в този форум са възприети по грешен начин. И затова всяко второ мнение е от такива малоумници като теб , които са неразбрали и по никакъв начин не допринасят с нищо за темата.

Повече от фен Аватара на nansi_2005
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Само жена може да е толкова тъпа и да дели лекарите на мъже и жени.
    Ти сигурно отивайки на уролог и попадайки на жена, ще решиш, че ще правиш секс.
    дали само аз ги деля на мъже и жени а ? а и ако отидеш при докторка и тя те погали по специален начин ти ще си помислиш друго нали ? прегледайте се... не познавам момиче което ходи при мъж гинеколог и същите тези никога не са ми казвали че доктора ги пипа по специален начин .... а вие си мислете за мен какво си искате ... Дреме ми на чорапите

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Гинекологът ти вероятно е виждал доста путки, не знам с какво смяташ да го впечатлиш.
    Welcome to the Jungle...

Как да допринеса за темата ти? Искаш да ти кажем дали искаш или не да спиш с него ли?

Ами казвам се Райчо, роден съм в петък, но тази година се пада сряда рождения ми ден, зодия риби съм, значи НЕ - не трябва.

Мега фен Аватара на amatorium
    Питай майка си.
    Eating isn't cheating - Arnold

chereshkatag
    Guest
    Все пак той ти е гинеколог, ако спиш с него това автоматично ще отпадне като опция(това да ти остане гинеколог). Ако си доволна от него, като лекар, по-добре се въздържай от сексуални отношения.
    Тези непринудени докосвания може да са само плод на твоята фантазия, човека, може и да няма нищо в предвид.

Представяте ли си ако отиде да си оправя колата и монтьора я пипа по рамото.. ще го изчука за секунди, а той горкия искал само да си избърше ръцете. А представяте ли си някой да я шляпне по задника, ще му роди 2 деца.

Какво ще направя аз , си е моя работа. Ако искам да си легна с монтьора , ще го направя. Ако искам да си легна с гинеколога , и това ще направя. Щом не ти допада темата , не я коментирай. Като гледам твоите тъпи коментари , само ти им се кефиш май. Като не одобряваш темата , не си изказвай мнението. И без това умно нещо няма да излезне от твоята уста.

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    РОС-ПИ-ДЖОС! А който кълне, да му се връща двойно
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Повече от фен Аватара на karucar7
    Тия като тебе дето човек да ги погледне, значи ги харесва, обича, сака им го тури, са ми 'ного несимпатични.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Авторката толкова я сърби, че само при мисълта за гинеколога си, се подмокря. Сигурно докато е писала темата, около нея е станало езерце. Не знам само защо обръщате внимание на нанси, която не с едно и две мнения е доказала колко тъпо и ограничено дете е.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Ами смея да кажа , че изглеждам доста добре и нямам повод да си мисля , че не хващам окото , в случая на гинеколога си. Смятам да приключа темата , тъй като видях 1-2 човека , които си направиха труда да ме посъветват нещо , а не да ме критикуват.
    Благодаря още един път за отделеното време !

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Поздрави на гинеколога.
    Welcome to the Jungle...

Така като гледам, повечето злобеят, щото им се иска да са гинеколога и...

Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    си представят кура ми като голяма и сочна близалка, желаеща да попадне в яйчниците им
    Можеш да намериш решение на проблема си тук
    ОМГ
    До авторката
    No offence
    But
    You sound like a slut

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си