.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Зализала ме е крава

Здравейте!
    Имам следния проблем : значи принципно косата ми е къса ( не много къса,нормално ниво) и бритонът ми е малко по -дълъг и съответно го държа нагоре и надясно. Държах го така за една година,но нещо не седеше добре и реших да го обърна на ляво.Тук идва и проблема : Левия ъгъл на бритона е е все едно пернаментно натиснат и седи само на една страна.Както някои го наричат ме е зализала кравата.Проблема е,че е много обърнат на другата страна и колкото и да се опитвах да го обърна .... е неще и неще да му се невиди.Какво ли не опитвах да го обръщам с гелове и такива неща е не ще.Знаете ли някакви методи или някакви лусиони за отпускане на коса или нещо от сорта,че много ме дразни и ТРЯБВА да го оправя.
    Мерси предварително

Косата привиква, когато се реши само на една страна. Като си го държал така една година, си го привикнал да стои така. Сега ще е трудно да свикне на другата, ама ще стане. Пробвай с лак за коса със силна фиксация.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Georgiev98 Виж мнението
    лусиони за отпускане на коса
    Много се смях на това
    Иначе не е до ресането, аз също съм лизната и поради тази причина бретон не ми стои никак. Не може да се оправи, освен с някаква по-силна фиксация, знам ли.

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Косата привиква, когато се реши само на една страна. Като си го държал така една година, си го привикнал да стои така. Сега ще е трудно да свикне на другата, ама ще стане. Пробвай с лак за коса със силна фиксация.
    +

И аз съм с по-дълъг бретон и го държа настрани(самоче не нагоре ,ами е върху половината чело и стърчи леко на страни :д)и го ,,придържам" така с лак за коса,иначе стърчи навсякъде :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си