.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: ISKAM DA OTSLABNA

lean
    Guest

Exclamation ISKAM DA OTSLABNA

Zdraveite, pisha na latineca shtoto mi se razvali drugata klaviatura i ne moga da q opravq .Iskam da popitam kakvo shte mi preporuchate za otslabvane.Treniram 6 puti sedmichno.180 cm teja 76 kg i zasega se opitvam da izbqgvam testenite,sladkite i gaziranite neshta.Molq pomognete!!!

Мега фен Аватара на RapExotic
    Защо искаш да отслабнеш? За 1,80, 76 кила дори са малко.

Иначе трябва да тренираш правилно и да спазваш диета. Основно наблегни на спортове, които натоварват възможно най-голям брой мускули - тичане, колоездене, плуване, гребане или фитнес. Яж основно плодове и зеленчуци и ще имаш ефект.

Не разбирам, за къде искаш да отслабваш пич.

Мега фен Аватара на galaxy29
    може да е момиче ;/

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Д-р Енчев ще опрай

Мега фен Аватара на Rakshy
    Няма надежда, уви. 6 тренировки седмично и искаш да отслабваш, интересно.

За да отслабваш трябва да изразходваш повече калории отколкото приемаш. С 6 тренировки трябва да ядеш супер много, за да се възстановяваш като хората и най-вече да имат смисъл усилията ти. Не знам как можеш да отслабваш с повишен прием на калории.

+ че ако си момче не ти трябва да отслабваш. Факаняк тъп, не само тъп, но и безполезен физически. За къде ще отслабваш? Ако е си решил да се състезаваш в категория и трябва да свалиш кг, тогава да. Ще го приема, но ако е по каквото и да било друга причина, ти си тапак и не заслужаваш да успееш.

Ако си момиче, не забравяй че ще кажеш чао на циците, така че внимавай.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си