- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо родителите ми искат да си намеря за гадже момче?
Обратна съм. Това е най-якото нещо в моят живот. Няма смисъл от мъже. Аз имам приятелка и с нея имаме различни секс играчки. С тези играчки се замества мъжа. Родителите ми искат да имам гадже момче. Пробвала съм но беше тъпо и не смятам че е нормално. Защо родителите ми искат да си намеря за гадже момче?
Няма какво да си говориш с мъж. Всичко му е скучно. С приятелката ми винаги има какво да си говоря и ние забавно. Мъжете те лъжат, че те обичат само заради секса.
Мъжа с когото правих секс свърши много бързо може би за 6 минути. Това е много бързо и тогава не получх оргазъм а той се кефеше, че е правил секс с мен. Мъжете са егоисти. Това за мен не е нормално.
Явно си попаднала в среда в която момчетата се интересуват само от секса и на тях да им е добре ,но това не означава ,че всички момчета са такива . Подкрепям бащати за това ,че ти трябва момче до теб ,но и то няма да падне от небето и да е такова каквото искаш ти. Така ,че не се отказвай и търси .![]()
Lol, tova che mojesh da govorish s momiche, sled kato ti samata si takava ne e nishto novo ? Razbira se, che v nachaloto na razgovora s momche shte e suho, no puk tva ne te pravi lizbiika, che ne mojesh da govorish s nego ili toy s teb . Vinagi shte popadash na bokluci, koito shte se kefqt, che sa pravili seks s teb, no pogovorkata e tazi, che koyto poluchava ne e vinoven. Vinoven e tozi, koyto dava. Mislq, che beshe neshto takova .. Napravila si greshni izbori, no vse nqkoga shte izleze pravilniq .
Обратна си, защото нагона ти е такъв генетично, не защото мъжете са такива или онакива!
Eating isn't cheating - Arnold
Те знаят ли че си имаш гадже момиче?
Ти си решаваш не те
Не може да съдиш за всички мъже само заради един!!!!
Родителите ти искат да си имаш за гадже мъж, защото според тях (а и според мен) това е нормалното развитие на нещата. Жените имат за гаджета мъже , за да може да се размножават, най-вечеТака ни е заложено генетично.
Щом те кефи да си имаш приятелка, имай си я, няма сила, която да те накара да искаш обратното. Родителите ти в един момент ще се примирят, повярвай ми няма къде да ходят.
ariana_ana ако може да ме включите защото се превличам от секси лезбийки първо снимки csadvanced@abv.bg после ще ми кажеш де живееш/
Хомосексуалист не се СТАВА! Хомосексуалист се раждаш. Изменението е в хипофизата мисля. А това, че в последствие си се разочаровала от мъжете си е съвсем, ама съвсем друга тема.
Наскоро прочетох нещо. http://en.wikipedia.org/wiki/Homosex...n_ancient_Rome
Ако не ви се чете щото е на английски, древните римляни са били обратни, защото са мислили жените за по-низши от тях. Пак са били с тях за размножаване.
Виждам, че мразиш достатъчно мъжете, така че си готова лесбийка. ;]
Welcome to the Jungle...
Попитай родителите си, защо искат да си намериш за гадже момче, може би те ще ти отговорят най-добре на въпроса.