.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Искам промяна!

Здравейте!На 13 години съм 7-ми клас.Тренирам плуване от 5 годишен.Имам медали и всякакви грамоти от състезания,но това което искам повече от всичко е медал на републиканското състезание.Омръзна ми все да ме бият.Според мен ми дойде времето да се променя.Искам да ми кажете кога ще е най-удачното време през деня да правя лицеви опори,за да заякна малко.Примерно в 6 сутринта да ставам преди училище или след тренировка към 19-20 часа?Моля ви,давайте само адекватни мнения по темата.

Мега фен Аватара на Rakshy
    От кога има значение кога правиш лицеви опори? А и в плуването май не беше до това колко лицеви можеш да направиш?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Хахаха, защо ти трябва да наблегнеш на плуването, нали е достатъчно да вдигаш щанги, за да станеш по-бърз.
    От 6 клас бях на двуразови тренировки, ставал съм в 5 и съм отварял басейна, занимавал съм се с щанги само презл лятото, защото тогава не тренирахме.

Не съм казал,че ще ги правя наведнъж.Примерно 15х20 всеки ден както правех и лятото,но заради училището спрях.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Прави дълги разходки в някой парк, ползата за плуването, ще е в пъти по-голяма от правенето на лицеви.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Вярвам, че тренировките с ластици могат да имат минимален ефект върху скоростта ти, ама няма да е кой знае каква. В други спортове ластиците помагат, ако толкова много си вярваш, пробвай. Едва ли ще ти навреди.

Защо не се посъветваш с треньора си, може би той ще ти изготви най-правилната програма.

Цитирай Първоначално написано от nadejdi4ka Виж мнението
    Защо не се посъветваш с треньора си, може би той ще ти изготви най-правилната програма.
    Това е добра идея. Все пак надали тренираш сам, този който те тренира трябва да ти даде съвет какво да правиш в къщи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си