.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Имах връзка с 12 години по-голяма от мен жена

Здравейте.

На 25 години съм и съм от Варна. Имах 8 месечна връзка с жена, която е 12 години по-голяма от мен. Запознахме се покрай общ познат. До преди да решим да излезем не знаех, че е семейна. Разделена с мъжа си. Напук на тези обстоятелства и двамата създадохме условия връзката ни да стане интимна. Започнахме да правим редовно секс. Като че ли това и беше целта ни. Започнаха лъжи от рода на "ти си моето щастие". Аз се съгласявах. После пък аз казвах, че държа много на нея, имам чувства. В един момент когато зарязах всичките си останали опции за връзки и концентрирах усилията само в тази връзка, тя започна да ми казва "намери си момиче на твоите години". Тогава моите чувства станаха по-силни от нейните, или поне аз с такива убеждения останах. Сина ѝ ревнуваше, че тя отделя повече внимание на мен, отколкото на него.
    А, между другото си сложи спирала, за да мога да свършвам в нея. Такъв невероятен секс не бях правил допреди това.

Та, търсеше си причина да скъсаме. И успя да намери. Преди 2 месеца едно момиче (моя приятелка, НО не интимна) искаше да отидем до Турция за малко. Върнала се от Германия и ѝ се обикаля. Съгласих се. Но не казах на моята, че отивам с момиче, а с един мой приятел по работа. Тя по-късно е разбрала.
    Всичко стана преди 3 дена, когато ме извика у тях, нарече ме подлец, манипулатор и лъжец. И това пред сина ѝ. Каза ми, че съжалява, че ми се е доверила. Каза ми да не я търся повече. На другия ден отидох да я видя след работа. Поговорихме малко докато отиваше да си взема телефона от сервиза. Докато я чаках отвън, тя ме погледна за миг със същия страстен поглед, с който ме гледаше, когато вечеряхме заедно. Като излезе ми каза, че съм ѝ безразличен и е категорична. Според вас има ли шанс да си подобря отношенията или е безвъзвратно загубена?

То шанс винаги има, но има ли смисъл?

Тъй като съм момиче , бих могла да те посъветвам нещо. Когато тичаш след една жена , на нея й е ясно , че си й в кърпа вързан. Опитай да не я търсиш по никакъв повод и избягвай всякакви контакти с нея. Аз лично откачам , когато попадна в такава ситуация. Ако пък не се получи , здраве да е. Успех

След време не е ли възможно да си заздравя отношенията до някъде?

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Чакай, сега ще ти кажа...

тура

няма шанс начи

Цитирай Първоначално написано от pepsi_motherfucker Виж мнението
    То шанс винаги има, но има ли смисъл?
    има ли смисъл?

Защото имам някаква съвест и чувства... Не знам за нея обаче?

Мега фен Аватара на baby_baby
    Ти си си виновен

за кво не и каза истината а трябваше да я лъжеш?

Не знаех как ще рефлектира тогава в/у чувствата ни

Големите жени могат да контролират чувствата си и аз смятам , че няма да се върне повече. Една жена щом няма никаква изгода от един мъж , няма да играе игрички. Очевидно твоята си е била камшика. Затова стискай зъби и горе главата

Мега фен Аватара на RapExotic
    А ти самият наистина ли виждаш бъдещето си с нея? Или е просто за секса?

Супер фен
    O BOJE MILI, muj si na 25 nqmash jena ? Az kat stana na 25 iskam i deca da imam ti lud li si ? Are bqgay da si tursish svqstna jena .
    Na 25 si i mislish samo za seksa ? Da ne si hlapak kat mene ?
    Poslepis-Bqh malko grub, ama ti trqbva malko akul .

На 25 години си и смесваш удоволствието от секса с чувства.

Нито ти чувстваш нещо към нея, нито тя. Правете си густото и това е.

Мега фен Аватара на amatorium
    Не ти трябва да се събирате отново. Имали сте си моментите заедно, а сега е време да продължиш напред и да си намериш нормална връзка.
    Eating isn't cheating - Arnold

Просто ме гложди съвестта. 99% съм сигурен, че тя не е била честна към мен, но като по-опитна знае как да ме засегне...

Абе не си губи повече времето с нея. Тя пак ще те потърси за секс де. Или не е била разделена с мъжа си.

Тя сигурно ще ме помни цял живот...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    яко си във филма
    Welcome to the Jungle...

Добре, какво се очаква от мен? Какво трябва да направя?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Да си избиеш глупостите от главата и да си намериш някоя на твоите години (може и в обратен ред).
    Welcome to the Jungle...

А, щом е от Варна, може да има съпруг, който да е бил на кораб, а нашата да се е забавлявала, докато се върне. После лапетп може да му е и казало.

Искам да не се тормозя повече с тази тема. Моля заключете я или я изтрийте.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си