.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Red face кой от 2мата е правилният и дали правилният е този, с когото ще съм щастлива?

Здравейте. Бих искала съвет относно това как да постъпя пред тази дилема спомената в заглавието. От близо месец излизам с едно прекрасно момче. Той е много мил, съобразителен и доста красив. Показва постоянно какво изпитва към мен и че желае нещо сериозно. Бях готова да се впусна в тази връзка, но тогава от нищото се появи господин „перфектен”. Преди една година се запознахме, започнахме да излизаме и аз за първи път бях наклонила везните към влюбване. Този младеж знаеше как да се отнася с мен, какво да говори и как да ме гледа. Доказа пред мен, че желае да бъдем заедно и аз естествено нямах нищо против, но след 2месеца изникна неговата бивша, той я отблъскваше по всякакъв начин, но накрая след обстоен разговор между мен и него изяснихме следното: той се връща при нея (все пак са били 2г. заедно), а аз си продължавам по старому. В очите му четях, че желае да продължи с мен, но и двамата бяхме инати и много различни. Както и да е. Точно когато мислех, че вече съм обвързана и връзката ми е венчана с успех, ако така мога да се изразя, „перфекният” решава, че трябва да ме потърси. Естествено аз бях в шок, всички симпатии към приятеля ми се изпариха и започнах да чувствам пак тези пеперуди в корема, само от писането. Та да минем на въпроса. Да продължа ли връзката си с милото момче или да се впусна отново в приключения с момчето, което ме кара да летя? Сърцето ми говори едно, ума - друго. Готова съм да рискувам отново, само и само, за да изпитам тази емоция пак, защото знае ли човек кога отново ще я срещнеш. Благодаря предварително за съветите ви.

Ами явно не обичаш ''милото'' , защото, ако го обичаше нямаше да имаш ''пеперуди в стомаха'' заради ''перфектният'' ... В какви драми си се забъркала... това като в някоя тийн сапунка...

играчО ще те шляпа
    Последно редактирано от 1.3.1.2 : 11-11-2014 на 23:51

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Според мен не трябва да се отказваш от нещо истинско, само защото "перфектния" се бил появил. Сигурна ли си изобщо, че точно той е "перфектния"? Може би "перфектния" е до теб, но още не си го разбрала.

Повече от фен Аватара на Nonetheless
    Гледай какъв паралел ще направя - Перфектният е имал връзка с теб, обаче се е появила отново неговата "перфектна", разделяте се отива при нея. Както личи не им се е получило и той се връща на сигурно.
    И при теб е подобно - имаш си връзка, появява се отново "перфектния". Замисли се дали няма да се получи същото ако тръгнеш с него /т.е да не ви се получи/ и след една година да гледаме тема от "милото" как неговата "перфектна" се е върнала и какво трябва да прави.

Не се обръщай назад. Гледай си момчето с което си и толкова. Онзи перфектния, какво си мисли, че когато му скимне ще може да се бъзика с теб и да те разконцентрира, след което отново се появява някоя бивша и той хуква по нея, без да мисли какво е сторил с теб...

Бях в абсолютно същото положение преди година.Мисля , че след като си допуснала да мислиш кой от двамата да избереш трябва да избереш втория , защото явно не държиш достатъчно на "милото момче" щом се замисляш дали да не го зарежеш заради друг.

До някъде сте прави, че не трябва да оставя сегашният си приятел. Въпроса е, че чувствата ми са по-силни от мисълта, стане ли въпрос за „перфектния”. Ще има доста да се съпротивлявам с чувствата си, за да направя правилния избор и да си стоя кротко. Всеки един от вас знае, че има и винаги ще има човек при когото ще иска да се върне, независимо колко време е минало и през какво сте преминали и двамата. Благодаря отново за отделеното време.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си