.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    killara716
    Guest

Question как да я спечеля ?

Здравейте
    Така да започна ,че тази година съм 8ми клас и съм с едно момиче което ми беше привлякло вниманието от година и нещо ,но не мислех много за момичета,гаджета и т.н. тогава и не неправих почти нищо ,освем лека да я дранзя . Тази година нещо ме привлече повече в нея , няма как да го обясня ,но не мога да издържа да не се обърна поне 10 пъти в час само да я погледна . Направи и впечетление ,че я поглеждам чак след като няколко пъти се загледах в прекрасните и кафяви очи и искаше само да спра да го правя ,че я дразнеше .Започнах по малко да я гледам така и с нея започнахме малко повече да си говорим ( не че си говорим много де защото е с една моя стара приятелка с която бях 3 години и тя имала някакви симпати към мен ама не точно , както ми го обясни не била сигорна какво чуства и така ). Сега и въпроса какво да направя ,че да започнем да си говорим малко повече с нея , да не ме мисли за поредното момче което се интересува само от секс (както повечето ми приятели ,а те не спират да говорят за него) . Искам да и покажа ,че не съм като другите и искам да се получи нещо защото почти постояно мисля за нея ... Не мога да издържа и един ден без да и се порадвам дори и от далече ,но усещам ,че скоро няма да ми стига само да я гледам ....

Ами покани я да отидете на кино, защото е излязъл някой много хубав филм и искаш да го гледаш...Измисляй си причини да я видиш...да прекараш време с нея..или примерно докато чатите й кажи, че ти е мн скучно, защото цял ден няма какво да правиш и трябва да си седиш у вас...тогава може примерно да ти предложи да излезете...интересувай се повече от нея..питай я какво ще прави след училище...питай я как е...усмихвай се закачливо...това прави голямо впечатление...Шегувай се, но гледай да не я засегнеш... Не прибързвай ...не е нужно веднага да станете гаджета...първо най-добри приятели,после гаджета.в една връзка доверието и уважението са мн важни..дори на тази възраст... А ако те харесва обаче разбереш, че не иска да е с теб, заради приятелката й , която (доколкото разбрах) си пада по теб...обясни й, че това няма смсл, защото така и тримата ще страдате...вие двамата ще сте тъжни,защото няма да станете гаджета, а другото момиче обясни, че няма шанс,защото тя не е човекът, който ускорява фулса ти(давам пример) ами това е ,което мога да ти дам като съвет..надявам се нещата между вас да се получат.... Успех

Мега фен Аватара на RapExotic
    Цитирай Първоначално написано от killara716 Виж мнението
    тази година съм 8ми клас.... да не ме мисли за поредното момче което се интересува само от секс
    Че как ще си помисли такова нещо .. тя е зряла дама с богат сексуален опит. Знае какво иска от живота.

GeorgiD
    Guest
    преди имаше едно момиче, което харесвах така супер многоо, на мен ми се получи по-лесно , при теб не знам как ще е, лошото е , че тя беше една година по-голяма от мене , а аз бях 8 ми клас , класната й ми беше по немски и всеки ден имахме при нея, тваа въпросното момиче всеки ден ни влизаше в часа и си се усмихвахмее взаимно ;д . понеже пътувахме заедно всяка сутрин в един автобус за 10-15 минути и си говорихмее, с усмивката става всичко или ако имаш плочки се съблечи при мене и тва действашее :ддддд и една сутрин тя дойде при мене и почнахме да си говорим , разбрах , че е ходила с един мой приятел и на другия ден ми беше супер тъпото и й пожелах много любов, следващия час го беше скъсалаа ама не беше същата тръпката. са ходя със едно друго момиче, не я обичам , ама пак като ми се усмихне и ми става готино . ;з

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си