.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: zdraweite

zdraweite

хора искам да ви попитам нещо нормално ли е мъж като мен на 20 навършени години да е нямал приятелка досега да не е целувал момиче да не е празнувал рожденните си дни с момичета да не разбира от любов, връзки ? ако да как мога да променя това нещо какво трябва да сторя?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Питай родителите си, те поне няма да ти се присмиват

Повече от фен Аватара на Little Monster
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Питай родителите си, те поне няма да ти се присмиват
    Защо трябва някой да му се присмива? Това, че днешните поколения вече на по 12 години са спали с петима, не значи, че някой трябва да се присмиа на тези, които не са имали връзки, сексуални преживявания и т.н.
    Познавам и други момчета, които на по 20 и няколко още не са имали сексуални контакти, камо ли връзки, но това не им пречи да си живеят животите.

На мен пък не ми се струва нормално. Започни да комуникираш с повече хора, смени си средата, такива неща.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не е важно кога си го направил, а колко често го правиш, да правиш нередовен секс по 1-2 пъти на 1-2 седмици не е повод за гордост, каквито са повечето мъже, че и жени до около 18-19, обикновенно след 20 искат по сериозни вързки, а на по 26/27 им щуква че искат да стават майки. Но си смени средата все пак, не бива да развиваш фобия или компелс от тва. Познавам и красиви жени на подобна възраст, който са били девствени и то просто защото са избирали.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Да е нормално за кого? Това, което за теб е нормално може да не се нрави на друг.

Ако ти не се чувстваш добре от този факт трябва да намериш начин да го промениш. Ако нямаш такава потребност значи всичко е наред.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си