кой от 2мата е правилният и дали правилният е този, с когото ще съм щастлива?
Здравейте. Бих искала съвет относно това как да постъпя пред тази дилема спомената в заглавието. От близо месец излизам с едно прекрасно момче. Той е много мил, съобразителен и доста красив. Показва постоянно какво изпитва към мен и че желае нещо сериозно. Бях готова да се впусна в тази връзка, но тогава от нищото се появи господин „перфектен”. Преди една година се запознахме, започнахме да излизаме и аз за първи път бях наклонила везните към влюбване. Този младеж знаеше как да се отнася с мен, какво да говори и как да ме гледа. Доказа пред мен, че желае да бъдем заедно и аз естествено нямах нищо против, но след 2месеца изникна неговата бивша, той я отблъскваше по всякакъв начин, но накрая след обстоен разговор между мен и него изяснихме следното: той се връща при нея (все пак са били 2г. заедно), а аз си продължавам по старому. В очите му четях, че желае да продължи с мен, но и двамата бяхме инати и много различни. Както и да е. Точно когато мислех, че вече съм обвързана и връзката ми е венчана с успех, ако така мога да се изразя, „перфекният” решава, че трябва да ме потърси. Естествено аз бях в шок, всички симпатии към приятеля ми се изпариха и започнах да чувствам пак тези пеперуди в корема, само от писането. Та да минем на въпроса. Да продължа ли връзката си с милото момче или да се впусна отново в приключения с момчето, което ме кара да летя? Сърцето ми говори едно, ума - друго. Готова съм да рискувам отново, само и само, за да изпитам тази емоция пак, защото знае ли човек кога отново ще я срещнеш. Благодаря предварително за съветите ви.