.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Lightbulb СПЕШНО!Проблем с телефон и андроид

Имам от година насам телефон Samsung galaxy la flour с операционна система Android .Имам само 3-4 най-важни приложения свалени и то на SD картата ,която е 3GB и е почти празна.За жалост постоянно телефона ми издава звук и показва,че няма памет и не ми дава да си чета новите съобщения.Няма какво да изтрия,снимките също са на картата памет.На паметта на телефона са само самите приложения от телефона,които не ми дава да ги изтрия,разни google maps,google play и тем подобни.Знам,че май трябвало някаква програма на лаптопа да си сваля и да прехвърлям нещата на картата,но то просто ми пише,че тези неща няма как да бъдат прехвърлени на нея.Дайте ми някаква идея какво да направя ?Ходих в Мтел и ми казаха да изтрия нещо.То просто няма какво.Всичко възможно махнах.Не спира да ме притеснява с това,че нямало памет.Какво мога да направя ?

Ем кот такоа.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Има начин да качиш голяма част от системните приложения на SD картата, но единствено след root.

Супер фен Аватара на JDeel
    Ей тук са дали нещо, идея си нямам работи ли или не, било само за Samsung: http://tripoverit.blogspot.com/2013/...ng-low-on.html

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си