.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    lili1914
    Guest

Следи ме непознат мъж на около 30 години

Не знам какво да правя на 14 съм две поредни сутрини като тръгна на училище един мъж със зелен бус ме гледа постоянно ,първият дет мина покрай ме и свирна а на вторият ден след като чаках една приятелка на спирката той мв зяпаше постоянно ,имах чувството ,че може да ми направи нещо,страх ме е дори да тръгна на училище ,какво да правя ???

На първо място говори с родителите си.

Говори с вашите..

Говори с родителите си или с педагогическия съветник. Или звънни на 116111 Могат да ти помогнат.

Супер фен Аватара на skate
    otidi pri nego i mu kaji "ko sta e lice problem ne6to li ima?iska6 li da ti izkurtq groznite zubaci praznqr takav"

mievi
    Guest
    kaji na vashite i ako prodaljava zapishi nnomera an kolata i otidete v policiqta

Град
    Шумен
    Edva li shte pomogne pedalogocheski suvetnik ili politiciqta, nqmame takava v Bulgaria, ako bqh na bashta ti shtqh da mu dam da razbere na toq
    Абе ко ме занимавате с глупости

Повече от фен Аватара на Mirrela.
    Да, говори с вашите.
    Но друг е варианта да говорим за съвпадение. Може той да работи близо до училището ти и просто да си засичате пътищата. Ако ти е свирнал и ако те гледа, може да се припознава с някоя близка, знам ли. Но може и да е това, от което ти се страхуваш, затова най-добре потърси помощ от близък възрастен човек.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си