- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Следи ме непознат мъж на около 30 години
Не знам какво да правя на 14 съм две поредни сутрини като тръгна на училище един мъж със зелен бус ме гледа постоянно ,първият дет мина покрай ме и свирна а на вторият ден след като чаках една приятелка на спирката той мв зяпаше постоянно ,имах чувството ,че може да ми направи нещо,страх ме е дори да тръгна на училище ,какво да правя ???
Говори с родителите си или с педагогическия съветник. Или звънни на 116111Могат да ти помогнат.
otidi pri nego i mu kaji "ko sta e lice problem ne6to li ima?iska6 li da ti izkurtq groznite zubaci praznqr takav"
kaji na vashite i ako prodaljava zapishi nnomera an kolata i otidete v policiqta
Edva li shte pomogne pedalogocheski suvetnik ili politiciqta, nqmame takava v Bulgaria, ako bqh na bashta ti shtqh da mu dam da razbere na toq
Абе ко ме занимавате с глупости
Да, говори с вашите.
Но друг е варианта да говорим за съвпадение. Може той да работи близо до училището ти и просто да си засичате пътищата. Ако ти е свирнал и ако те гледа, може да се припознава с някоя близка, знам ли. Но може и да е това, от което ти се страхуваш, затова най-добре потърси помощ от близък възрастен човек.