- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- защо така се получава?
С приятеля ми сме заедно от година и половина. Разделяли сме се много пъти за кратко просто и двамата сме много криви, но преди месец той сложи края. НЕ бяхме заедно месец при коeто се върна, простих му, държание различно, всичко хубаво мина се месец дърпане постоянно... и тъкмо последните 2 3 дена всичко беше оK и забелязвам как малко добро държание да покажа усещам как се опитва да ми се качи на главата... после аз пак се дърпам и съм студена, а той е толкова мил при което и аз нали започвам леко така да съм по мила и той почва вече да си позволява по грубо да ми говори. Последните два дена бяха идеални отвсякъде и после при най малката караница започва да се прави на интересен все едно вече си мисли че ме е вързал и аз ще му ходя зад гъза (преди го правех). Добре имам ли шанс с тоя човек.. просто покажа ли чувства той имам чувството че не се усеща и някак започва да си мисли, че каквото и да направи аз пак ще съм с него. Говорила съм за това с него но той сякаш не ме взима на сериозно. Искам да покажа на човека който обичам,че го обичам... но с това момче вече имам страх една мила дума да му кажа просто коренно различен става.. Защо така?
Бягай...До скоро бях в подобно нещо.Нищо хубаво няма да видиш от цялата тази работа.Накрая от нерви се докарах до системи...Не си го причинявай,заслужаваш повече.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Никога не съм виждала смисъл в подобни връзки. Тия отношения ми се струват ужасни и не бих търпяла такова нещо.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Когато една връзка претърпи някаква подобна раздяла, после всяко събиране е безумно и безсмислено. Няма смисъл, тормозите се и двамата. Поне аз така мисля.
Този човек не те обича,просто те приема за даденост...като гледам мисля даже,че когато ти се опиташ да се приближиш косата му настръхва понеже ще те трябва да ти отвърне с чувства които той неможе да се насили да ти покаже понеже ги няма...той стой с теб защото има интерес(които най-вероятно се нарича секс) и второто е че няма да е сам...бъди силна и си тръгни това ще е добро за теб...съжалявам ако отговора ми не ти харесва...просто продължи напред сигурно ще намериш някои които повече те цени и няма да ти се налага повече да пишеш в такива форуми,успех !
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Не виждам смисъл да си с този човек като така се държи като малките деца
Теб не те ли наранява това държание та искаш да си още с него?
Ситуацията ти ми е напълно позната , наистина единствения изход е един последен опит да говориш с него и да му обясниш как се чувстваш , ако не те разбере просто не си заслужава да си съсипваш нервите заради него .Явно просто всичко отдавна е отшумяло ( чувствата и тръпката .. ) ..