- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам време за СЕРИОЗНИ връзки!
Аз на никого лекции не изнасям.Във виртуалното общуване не съм за изхвърляне.Щом на няколко пъти съм успявал да поддържам такова по около 3 години.В реалното има малко проблем,че все гледам да не обидя дадена девойка или да не кажа нещо глупаво.Видя ли че е от тези,който не се обиждат особено лесно обаче вече включвам на друга скорост взависимост от нейната.А има пък и такива,с които в реалността ми е много по-лесно да общувам отколкото виртуално пък и тогава може да се следят реакциите от първа ръка и ако се почувстваш досаден да се пооттеглиш или просто да смениш събеседника.Друг е въпроса,че както казах с повече хора е по-лесно,защото в дадени моменти,когато те си говорят ти просто можеш да си гледаш в някаква точка в пространството и ако някоя тема или бъзик те грабне директно да се включиш в тях от нищото.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Споко, всеки минава през такъв период, катж минеш определена възраст, ще ти мине.
![]()
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...