.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 55 от общо 55
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от lamattitude Виж мнението
    И ти ще ми изнасяш лекция за общуване - било то реално или виртуално...

С риск да се повторя - просто излагам гледна точка, никого не съм карал да сменя възгледите си, нямам такова намерение.
    Аз на никого лекции не изнасям. Във виртуалното общуване не съм за изхвърляне.Щом на няколко пъти съм успявал да поддържам такова по около 3 години.В реалното има малко проблем,че все гледам да не обидя дадена девойка или да не кажа нещо глупаво.Видя ли че е от тези,който не се обиждат особено лесно обаче вече включвам на друга скорост взависимост от нейната.А има пък и такива,с които в реалността ми е много по-лесно да общувам отколкото виртуално пък и тогава може да се следят реакциите от първа ръка и ако се почувстваш досаден да се пооттеглиш или просто да смениш събеседника.Друг е въпроса,че както казах с повече хора е по-лесно,защото в дадени моменти,когато те си говорят ти просто можеш да си гледаш в някаква точка в пространството и ако някоя тема или бъзик те грабне директно да се включиш в тях от нищото.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Във виртуалното общуване не съм за изхвърляне.Щом на няколко пъти съм успявал да поддържам такова по около 3 години.
    Както казах - ей затова го обичам тоя форум, бе!!!

Цитирай Първоначално написано от baby_baby Виж мнението
    Не е странно все пак не всички искат сериозна връзка

Каква беше целта на темата ти ?
    И аз така смятам.

Цитирай Първоначално написано от lilence_cvetence Виж мнението
    И аз така смятам.
    Някак утешаващо е да знаеш, че не всички участници в темата са ме отписали като нормален човек Благодаря за разбирането.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Споко, всеки минава през такъв период, катж минеш определена възраст, ще ти мине.

Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове