- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам време за СЕРИОЗНИ връзки!
Малко офф ще се получи, ама не! - не съм втори профил на автораАко трябва да бъда честен тоя сайт/форум е златен. Има уникалните простотии, особено раздел Секс и тук
Още от изминалите времена на IRC, дата.бг и CS 1.3 ... Просто чак сега реших да се регистрирам, че ми писна да вися във Фейсбук
Та ти ако си се регистрирал тук през 2007-ма аз го следя от 2003-та
![]()
Да се върнем на темата : Не ни поставяй под общ знаменател с батките, нърдовете и обикновените чалгари... Това че ние ценим времето си и сме решили да го използваме за други цели (например кариера) не означава че сме от по-горе посочените изруди. Ако не се лъжа мис Философия говореше за някакви качества , които трябва да притежаваме , за да задържим една жена. Еми... Едно от тях е да отделяш от времето си, за да и обръщаш внимание. Сори - не мога да приема мисълта, че ще се запозная с някоя фуста (я в бар, я в дискотека, я в магазина) и ще започна да режа от времето си за почивка, за приятели, за семейство и да се надявам че някой ден, когато принцесата благоволи, ще си отвори краката и аз ще муча от кефЗащо е цялата тая дандания?! Или си намираш мацка, която знае какво иска - виждате се, пушите един коз, пиете по 2 бири, ебете се за седмица напред и когато си писнете си намирате други, или просто отиваш на проститука и започваш да си изпълняваш сексуалните фантазии
![]()