- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам време за СЕРИОЗНИ връзки!
Малко офф ще се получи, ама не! - не съм втори профил на автораАко трябва да бъда честен тоя сайт/форум е златен. Има уникалните простотии, особено раздел Секс и тук
Още от изминалите времена на IRC, дата.бг и CS 1.3 ... Просто чак сега реших да се регистрирам, че ми писна да вися във Фейсбук
Та ти ако си се регистрирал тук през 2007-ма аз го следя от 2003-та
![]()
Да се върнем на темата : Не ни поставяй под общ знаменател с батките, нърдовете и обикновените чалгари... Това че ние ценим времето си и сме решили да го използваме за други цели (например кариера) не означава че сме от по-горе посочените изруди. Ако не се лъжа мис Философия говореше за някакви качества , които трябва да притежаваме , за да задържим една жена. Еми... Едно от тях е да отделяш от времето си, за да и обръщаш внимание. Сори - не мога да приема мисълта, че ще се запозная с някоя фуста (я в бар, я в дискотека, я в магазина) и ще започна да режа от времето си за почивка, за приятели, за семейство и да се надявам че някой ден, когато принцесата благоволи, ще си отвори краката и аз ще муча от кефЗащо е цялата тая дандания?! Или си намираш мацка, която знае какво иска - виждате се, пушите един коз, пиете по 2 бири, ебете се за седмица напред и когато си писнете си намирате други, или просто отиваш на проститука и започваш да си изпълняваш сексуалните фантазии
![]()
Интересно, значи полът ми определя релевантността и тежестта на мнението.
Изпускате частта, където просто си биете чикии по цял ден, и като някоя яка фуста ви пише, ви се разтреперват краката от милни чувства и мисли " о , тя дали ще ме хареса" , " о, тя не ми пише, може би не съм достатъчно готин".
И като същата фуста спре да ви обръща внимание заради нещо по-интересно, което е намерила - " оо нее не може ли само секс".
А и като гледам таргет групата ви - момчета, толкова ли ниско самочувствие имате, че търсите единствено физически привлекателни и леки жени - които щом на вас биха пуснали без ангажименти, сигурно биха пуснали и на всички съседи.
Имам предвид, не ви ли е малко жалко, че не можете с лекота да хванете и нещо по-сносно.
А, другото което ми прави впечатление. Щом все сте с жена на която позволявате да ви прави фасони за внимание, и каквото и да е било - или вие с вашето мекушаво поведение я предразполагате и не знаете кога като мъж да кажете не - или .. втора опция няма.
Като искате да се държите като мъже, правете го както трябва, не циврете по форуми.
Де да знам. Приятелят ми е прекрасно същество, което заслужава да има цялото време на света да прави каквото иска, ако ще игри да играе или да бездейства, защото съм горда от това какво е постигнал и продължава да постига, и искам единствено да му създам повече комфорт, а не повече грижи. Ама мъж се става с акъл, опит и години - ако нямаш акъл, ти трябват повече опит и години, ако имаш - можеш и с по-малко от второто.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Естествено че определя. Не можеш да си мислиш че даваш компетентно мнение по мъжки въпроси, когато си от женски пол. Аз не идвам да ти давам акъл какъв сутиен да носиш (примерно), нали?
Ето пак грешна представа. Още малко ще почнеш да ми даваш насоки как не на бекхенд , а на форхенд с вкарване на рамо трябва да ги правяАйде малко по-сериозно моля...
1. Тия фусти , които пишат по фейсбук, туитър, скайп и т.н. изобщо не ги отразяваме... Ако си заслужава жената, ще си говорим на 4 очи и ще имаме реален контактНай-реалната преценка за един човек може да се извади само и единствено на живо
2. Напротив... Започваш само със секс, пък ако се появят чувства някъде по пътя го мислим в движение. Тъй че е обратното, драга.
Таргет група :P Много сте послушни по маркетинг бееееНе всички жени , които са физически привлекателни са леки и не всички жени, които са леки, са физически привлекателни. Не проявявай женска злоба сега
![]()
Тук бих казал че съм донякъде съгласен с теб... Не разбирам индивидите, които не подбират и ебат наред. Аз лично предпочитам качеството пред количеството. Бих пил едно скъпо уиски, отколкото няколко евтини. Все пак това е личен избор
ВСЯКА ЖЕНА ИСКА ВНИМАНИЕ. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ! Дори и ти - просто не го осъзнаваш. А... И приятелят ти явно е доста любезен (и влюбен), за да не ти го каже в прав текст. И тук съм склонен да се съглася с теб, че доста циврещи има из дебрите на Интернет.
Със сигурност го заслужава, ама дали го има е съвсем отделен въпрос
С това трябваше да започнеш и да завършиш мисълта си общо взето![]()
Жените/момичетата тук направо ме отнесоха![]()
Обяви пускам когато и където трябвано се надявах на малко лежерни коментари от съмишленици.
Отпуснете нервите и го давайте една идея по-НЕсериозно...