- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам време за СЕРИОЗНИ връзки!
Естествено че определя. Не можеш да си мислиш че даваш компетентно мнение по мъжки въпроси, когато си от женски пол. Аз не идвам да ти давам акъл какъв сутиен да носиш (примерно), нали?
Ето пак грешна представа. Още малко ще почнеш да ми даваш насоки как не на бекхенд , а на форхенд с вкарване на рамо трябва да ги правяАйде малко по-сериозно моля...
1. Тия фусти , които пишат по фейсбук, туитър, скайп и т.н. изобщо не ги отразяваме... Ако си заслужава жената, ще си говорим на 4 очи и ще имаме реален контактНай-реалната преценка за един човек може да се извади само и единствено на живо
2. Напротив... Започваш само със секс, пък ако се появят чувства някъде по пътя го мислим в движение. Тъй че е обратното, драга.
Таргет група :P Много сте послушни по маркетинг бееееНе всички жени , които са физически привлекателни са леки и не всички жени, които са леки, са физически привлекателни. Не проявявай женска злоба сега
![]()
Тук бих казал че съм донякъде съгласен с теб... Не разбирам индивидите, които не подбират и ебат наред. Аз лично предпочитам качеството пред количеството. Бих пил едно скъпо уиски, отколкото няколко евтини. Все пак това е личен избор
ВСЯКА ЖЕНА ИСКА ВНИМАНИЕ. БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ ! Дори и ти - просто не го осъзнаваш. А... И приятелят ти явно е доста любезен (и влюбен), за да не ти го каже в прав текст. И тук съм склонен да се съглася с теб, че доста циврещи има из дебрите на Интернет.
Със сигурност го заслужава, ама дали го има е съвсем отделен въпрос
С това трябваше да започнеш и да завършиш мисълта си общо взето![]()