Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Извинявам се но тук се изхвърляш малко като чикия на мокър пясък.
А относно това към мен дето беше аз съм регистиран 2007ма, защото преди това бях гост (предполагам знаеш,че можеше ако си от тогава откогато твърдиш) и се чудя как не знаеш в такъв случай че номномном е жена като тя в един период беше суперактивната тук.А пък и точно този месец и тази година вече отдавна подминал тийн годините реши да се регистрираш да пишеш няколко мнения в някаква тема.Защо не се поблазни да пишеш много по рано? Даже не каза,че имаш и друг ник примерно.
1. Нямам друг ник... Как да ти го обясня по-ясно?!
2. Абе, този, говоря ти че го следя тоя форум заради простотиите, които се пишат в разделите Секс и Любов (къде от тролове, къде от вас "компетенцията"...) Ей така за шоуто! Не съм тръгвал да следя никове, мнения, кой мъж, кой жена, кой рептил, кой магаре....
3. И какво като съм подминал тийн годините си... Не мога да се регистрирам в сайта ли? Нарушавам някакви правила ли какво?
4. Разбирам че сте останали само една шепа хора в тоя форум и разбирам каква е причината за това - приемате всеки нов юзър (като моя милост) че е трол, втори профил на вече регистриран потребител и т.н. А пък да не говорим че ако някой има различно мнение от вашето - започвате да се защитавате един друг, което е похвално, но и смешно (в случая).
5. Ако смяташ че виртуалният контакт е за предпочитане , а реалният е "изхвърлена чЕкия на пясъка" - кажи си , за да не продължаваме спора, тъй като е безмислен

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Ами ако се появят чувства камо ли пък силни от твоя страна,а пък тя си държи само на секса какво правим тогава? Тичаме по "фустата" страдайки и оплюваме де що е женско колко гадно било нали?
Еми лесно бе, този... Казваш си! Сядате и говорите. Ако тя си държи на секса, стискате си ръцете и кой откъдето е Сливи ли имате в устата че не може да си кажете какво ви мъчи?! Хубаво и лошо трябва да се казват , защото човека отсреща не е медиум , за да знае вие какво изпитвате, какво мислите , какво искате... Комуникация се иска, комуникация!