- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нямам време за СЕРИОЗНИ връзки!
"Абе, този...", напомняш ми на един потребител преди време. И той такава песен пееше, ама до никъде не стигна в крайна сметка.![]()
Иначе "Разни хора, разни идеали". Всеки може да си прецени колко и какво може да отдели за една връзка. Ама казваш, че предпочиташ качеството. Повечето "качествен материал" няма да се задоволи само със секс. Не че няма и такива екземпляри, но са рядкост, а мераклиите за подобни отношения от вашия пол са доста повече.![]()
Ами добре.Щом нямаш,нямаш.Не смятам сега да водя разследване по въпроса.
Просто изразявам недоумението си как така за 11 и повече години четейки "прстотиите,които се пишат в разделите Секс и Любов" не те жъгна заради предизвикване или просто,защото ти е станало тъпо някога да се регистрираш,а точно сега,точно този месец вече на 25 години (поне според информацията в профила ти) реши да го направиш при положение,че тук пишещите хора на моята и на твоята възраст са единици и са на изчезване.Иначе никовете няма нужда да ги следиш.Те просто ти се набиват в очите искаш или не искаш като даден човек пише по-често в даден форум.Да не говорим,че всеки потребител си има що годе подобен стил на писане.А като въпросният потребител пише да не кажем постоянно,но по често в единият от двата пола е лесно да разбереш какъв е и без да му поглеждаш в профила.
Ти и на 60 години ако искаш можеш да се регистрираш тук.Никой не те спира,а в правилата на сайта не съм видял да има ограничения на възрастта.Отговора ти го дадох под точка 2
Всеки си има мнение разбира се.А в случая аз просто изказах моето..Иначе тролове тук се навъдиха много.Особено пък напоследък.Аз лично си имам периоди на влизане ,рядко влизане и изобщо невлизане в тоя форум.Номката също е от потребителите с малко по-дълъг стаж в тоя форум,но и тя напоследък за доста дълъг период от време беше изчезнала.Но чак пък да я защитвам бепрекословно имайки предвид,че даже не сме били в някакви по близки отношения и и знам предимно името и горе долу годините е малко силно казано.Аз лично нямам нищо против новите потребители,но някои наистина са просто стари потребители с нови профили
Не,смятам че виртуалният контакт винаги рано или късно и при подходящите условия може да премине в реален,а "изхвърлената чЕкия или чИкия и двете са верни на пясъка" е защото ако примерно във Фейсбук ти пише някоя непозната красавица може да ти омекнат коленцата и да искаш някога да видиш какво предствлява и реално,ако въбще с тия размисли за натовареност и само секс въобще те интересува въпроса за вътрешната и красота и вътрешният и свят...
Нали знаеш,че на думи винаги е лесно,но понякога,когато айцето опре до собственият ти задник става лееееко по-сложно отколкото е иначе на теория.
Относно първата част Alabaportokala ли имаш предвид или някой друг? Той иначе уж пишеше от профила на приятел дето се е регистрирал и не пише.Пък и беше около годините на lamattitude .Та знам ли?...
А относно втората част съм напълно съгласен.Трудно ще намерят някоя качествена,но наистина качествена,която се интересува само от секса с даден/и мъж/е...![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-25-2014 на 11:44
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Айде ще ти опростя "загадъчното" ми решение след 11 години най-после да се регистрирам тук... Отиваш на кино да гледаш комедия, купуваш си пуканки, сядаш си на мястото и гледаш филма, смееш се, изяждаш си пуканките, филмът свършва, ставаш и си тръгваш. Нали така е реда?Ако нещо не ти харесва, не вдигаш телефона на студиото в Холивуд: "Алоу, тука на тая сцена можехте по-така да го направите..." Същата работа - 11 години ви гледах сеира, сега чак реших да влезна, защото видиш ли имало хора като мен и естествено остават неразбрани защото масата народ казва другояче... Тъпо е.... И се регистрирах...
Мара подробната.... Научи се да си структурираш изказа и да отсяваш важното от маловажните детайли
Еми както казах не четете какво казват хората, а си бълвате едни и същи глупости като стара плоча.... Какво ти казва заглавието на тая тема - помниш ли анимацията от "Минута е много" ? НЯМА ВРЕМЕ !Във Фейсбук всеки може да си направи профил, всеки може да си сложи профилна снимка на симпатична мадама, да говори в женски род и да флиртува безкрайно... Да речем че вирт. контакт с тази мадама (предполагаме че е мадама все още) продължи 2 седмици - смях, простотии от Интернет, виж това, виж онова, поздрав с тая песен, поздрав с оная песен и идва моментът , в който и предлагаш да се видите на живо. Идва, (наистина е мадама, споко) , обаче не те кефи държанието и , външния вид, абе усещаш че няма да е с нея... Приключвате по един или друг начин. И айде ми кажи тези 2 седмици загубено време кой ще ти ги върне?! Ами ако беше отделил повече?! Ти ако отделяш на всяка по толкова не знам къде ще ти излезне сметката честно казано
Моята теория е максимално опростена - да речем че сме се намерили с еди-коя-си във Фейсбук, малко смях, малко флирт, БАМ "искаш ли да се видим" ... (тук искам да поясня че ЕСТЕСТВЕНО са ми и отказвали, да не речете че съм плейбой) Ако откаже, не ругая, не обиждам, не правя драми - окей, разбираемо и прекратяваме контакт. Минаваме на друга
Ако се съгласи - "по облеклото посрещат, по акъла изпращат" е казал народът
Облекло, маниери, поведение, стил на изказ - колко време ти трябва, за да си направиш един бегъл портрет? 2-3-4 часа някъде... На втора среща (ако има такава) си заявявам намеренията (пак същата процедура, ако не иска - окей, всичко хубаво; ако иска - dear diary, JACKPOT! )
Хайде дай ми пример по темата кое би ме спряло да изложа намеренията си устно ????? Пистолет ли имаш опрян в главата, сливи ли имаш в устата, имаш говорен дефект ли? Какво??? Кое е толкова сложно да заявиш какво искаш ?!
И никога досега в тоя форум не си попадал на подобни "несправедливости"?Имаше един Alabaportokala дето изказваше подобни идеи и често много хора го нападахме.Имаше един vamp дето клонеше понякога към такива мисли,имаше и други,но ти именно сега си решил,че сме несправедливи.Нищо де...както и да е.
Да кажем и ти да пишеше с по няколко думи,че да ми намираш мана.
И за чии въпросната трябва да се прави на такава каквато не е като рано или късно може да се разбере.При твоят вариант малко се губи въпросът с приятелството във връзката.Не че не може да се постигне и след връзката,но по твоята логика пак ще изгубиш един куп излишно време.Заглавието на темата казва едно,но текста съвсем друго."Наранен съм и ми писна да ме нараняват вече.В днешно време има мобилни телефони,смартфони и автора щом има толкова пари спокойно може да си ги позволи.Но то не става хем искам да имам връзка,хем ме е срам/страх да си запозная гаджето с прителите,а за свободното ми време не може и да говорим.
Ами какво да кажа...Явно си от много опитните щом за една среща от няколко часа примерно можеш да си изградиш картината на харктера на една девойка до ниво приятел.Аз лично не мога.А пък според теорията ти повече и без това е загуба на време,защото човечето казвало НЯМА ВРЕМЕ
Ако те познавах можеше и да ти дам пример.Факт е че съм попадал на много такива,които са големите батки и каки докато тях не ги тресне любовта в челото.После пак са си такива,но предимно за пред другите. Или пък другият вариант.Такива дето уж харесали някоя и тръгнат,но след седмица решат,че обвързаната и приятелка е много по-готина от нея![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-25-2014 на 13:23
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ако смяташ че всичко е наред с този цитат, изобщо не си прави труда да четеш по-надолу...
Каквото повикало, такова се обадило. Вече се съмнявам че си мъжко, щом с 2 думи не можем да се разберем
1. Какво приятелство бе , човек? То се гради с години... Приятелски отношения, да.
2. Какво общо имат смартфоните, парите и прочие, като ти говоря за жив контакт.
3. Гадже?! Да я запознавам с родителите си?! ПхахахахахахахахахаТи всяка, която ти се усмихне, ли я водиш при вашите??
![]()
- Мамо, тате, това е Мария! Ние сме гаджета, ходим от 2 седмици...
- А какво стана с Катя?
- Еми не сме гаджета вече, ама пък сме приятели...
Горките ти родители...
Бегъл портрет написах!!!! БЕГЪЛ ПОРТРЕТ !!!!!!!!!! Ще влезнеш ли в Гугъл моля ти се да си го провериш какво значи, че мен ме мързи...Също така се обади на даскалицата ти по БЕЛ и и кажи че съжаляваш!
Дрън-дрън-дрън ... Нищо не разбрах, ама честно! Ти сигурен ли си че си мъжко?![]()
Такова приятелство,че да не стане например като последната връзка дето видях.Запонанство чрез обща приятелка,цуни,гуни, голямата любов и след месец и половина,два връзката вече беше в историята.Иначе и даденото момче беше бързало като теб,защото нямало време.Е,сега си има време сам.
И майка ми и баща ми са се сгаджосали и оженили по бързата процедура и смятам,че има много различия между тях и липса на общи теми.Това навремето просто е можело да се избегне и да не довежда до днешните казуси и спорове.Нищо ,че са вече 27 години заедно.Ако ме питаш обаче дали са приятели може да ти кажа...има привързаност,но това приятелство,което например аз желая в своята връзка някъде липсва.
Ами че например не е нужно по 24/7 да сте залепени един за друг.Когато се наложи може и да се използват новите технолии,които ти така усърдно отричаш.Все пак отдавна хората не живеят в пещери и не се събират само хора от същото в краен случай съседното село.
И какво пък е толкова сложното занятие да запознаеш гаджето си с приятелите си.Ще се изгърбиш ли? Или няма да си големият мъж пред приятелите си,защото се държиш нежно с нея? Или пък какво?
А относно родителите...леко съм резервиран след събията покрай брат ми,но какво пък лошо има в това родителите ти да знаят с кой излизаш.Дали ще го видят и ще им хареса или не или просто без да са го видяли ще си набиват филми и асоциации защо си криеш гаджето от тях то голяма разлика няма. А относно смяната.Ами случва се.Хората понякога дори и се развеждат да не повярва човек.Друг е въпроса и че баща ми например много не вярва че първата ти любов може и да е твоята съпруга.
Пък твоите ако са убедени,че трябва да се ожениш за първото си гадже това си е лично твой семеен проблем.
Тоя бегъл портет е бабина ти трънкина.Колкото да се оправдаеш пред себе си че познаваш някоя просто защото искаш да и го мушнеш,което не пречи да тръгнеш с нея де...Остaналото си е опит за заяждане
Да, те хората често така се измъкват разбираш ли.По въпроса дали съм мъжко ако ти беше женско можеше да дойдеш и да изпробваш.но някак не си падам по педерастките изпълнения да те приканвам да дойдеш и да се увериш сам![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 11-26-2014 на 09:21