Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
Имаше един Alabaportokala дето изказваше подобни идеи и често много хора го нападахме.
Ако смяташ че всичко е наред с този цитат, изобщо не си прави труда да четеш по-надолу...

Да кажем и ти да пишеше с по няколко думи,че да ми намираш мана.
Каквото повикало, такова се обадило. Вече се съмнявам че си мъжко, щом с 2 думи не можем да се разберем

И за чии въпросната трябва да се прави на такава каквато не е като рано или късно може да се разбере.При твоят вариант малко се губи въпросът с приятелството във връзката.Не че не може да се постигне и след връзката,но по твоята логика пак ще изгубиш един куп излишно време.Заглавието на темата казва едно,но текста съвсем друго."Наранен съм и ми писна да ме нараняват вече.В днешно време има мобилни телефони,смартфони и автора щом има толкова пари спокойно може да си ги позволи.Но то не става хем искам да имам връзка,хем ме е срам/страх да си запозная гаджето с прителите,а за свободното ми време не може и да говорим.
1. Какво приятелство бе , човек? То се гради с години... Приятелски отношения, да.
2. Какво общо имат смартфоните, парите и прочие, като ти говоря за жив контакт.
3. Гадже?! Да я запознавам с родителите си?! Пхахахахахахахахаха Ти всяка, която ти се усмихне, ли я водиш при вашите??
- Мамо, тате, това е Мария! Ние сме гаджета, ходим от 2 седмици...
- А какво стана с Катя?
- Еми не сме гаджета вече, ама пък сме приятели...

Горките ти родители...

Ами какво да кажа...Явно си от много опитните щом за една среща от няколко часа примерно можеш да си изградиш картината на харктера на една девойка до ниво приятел.Аз лично не мога.А пък според теорията ти повече и без това е загуба на време,защото човечето казвало НЯМА ВРЕМЕ
Бегъл портрет написах!!!! БЕГЪЛ ПОРТРЕТ !!!!!!!!!! Ще влезнеш ли в Гугъл моля ти се да си го провериш какво значи, че мен ме мързи... Също така се обади на даскалицата ти по БЕЛ и и кажи че съжаляваш!

Ако те познавах можеше и да ти дам пример.Факт е че съм попадал на много такива,които са големите батки и каки докато тях не ги тресне любовта в челото.После пак са си такива,но предимно за пред другите. Или пък другият вариант.Такива дето уж харесали някоя и тръгнат,но след седмица решат,че обвързаната и приятелка е много по-готина от нея
Дрън-дрън-дрън ... Нищо не разбрах, ама честно! Ти сигурен ли си че си мъжко?