- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо го харесвам толкова
Харесвам едно момче , което е на моите години .Това лято ми пишеше доста често и прекарвахме доста време заедно .Приятелите ми ми казаха , че подозират че ме харесва .Те му казаха вместо мен понеже ме беше срам .Той ме погледна странно и не ми повярва ,но накрая се обеди че е вярно .Седмица по-късно му писах ,че искам да сме просто приятели .Попита ме какво е направил и защо не го харесвам .Най-интересното е че отношенията не ни се промениха .Но на скоро му писах и той не ми отговори . Какво да правя !
Ако стоеше пред мен щях да те ударя с все сила
После се чудете още що мъжете сме така, щото жените сте лигли и някой като ви покаже интерес и се прайте на интересни, щото разбираш ли... що не... Ми ся си стой сама пред компа и садвай щото си глупаво парче и си решила да се правиш на коя съм аз, такива момичета дето чакат едва ли не да ги носят на ръце просто си седят самички или си намират някви просто приятелчета, които да им обръщат внимание.
WTF?????Харесваш го, ама му казваш, че искате да сте само приятели...интригантка...про ста интригантка...май трябва да отидеш в 'BIG BROTHER'....Ако бях на негово място изобщо нямаше да си губя времето с теб...дано да спре да ти говори и да се осъзнаеш колко си проста
the_black_mamba , ти добре ли си с нервите? Какви са тези обиди? о.О
Към аворката: Ти наистина не знаеш май какво искаш. Покани го да излезете само двамата и му обясни как се чувстваш като голям човек. Без това няма какво да губиш в този случай. Какво е това "писане" само, общувайте както си трябва.
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (: