- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми харесват дискотеките.
През целия си живот съм ходил два пъти, първият през лятото тази година, вторият преди буквално 10 минути преди да пиша това. На 21г съм.
Еми, не ми хареса. Отидох, защото приятелите ме караха много пъти, ама мястото просто не е за мен. Мразя чалгата, а то друго не пускат. Гледам ги всичките се кълчят и кефят на уродлива затъпяваща музика. Просто стоях там и това беше, оглеждах се навсякъде, но просто стоях на едно място.
По принцип аз не съм като другите момчета на моите години, нито пуша, нито пия алкохол, ама грам, това не е заради религии или такива глупости, просто не съм такъв човек.
Но най-дразнезщото е алкохола, като почнат приятелите кусай та кусай, не пия алкохол, кусвал съм преди години, отрова, не е за мен тази помия.
На мен не ми харесват също. Като не обичаш да ходиш там просто не ходи.
Аз също не обичам да ходя на дискотека. Преди години имах един период, в който ходех по 3 пъти в седмицата, но вече просто не ме влече ... Пораснах явно.
Чалга не обичам, но слушам, когато сме на маса с приятели, защото по стечение на обстоятелствата голяма част от тях слушат точно такава музика.
Та, споко, не си единствен.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Знаеш ли колко много мои приятелки ще ти искат номера на тела.... такива момчетата са рядкост хДД
Аз също не ходя на подобни места по същите причини. Много по-приятно е да пиеш бира в градинката или да си поканиш 2-3 човека в къщи, от колкото да ходиш в такава деградираща среда.
като не обичаш не ходи. но има и други видове клубове/дискотеки, зависи каква музика харесваш.
През целия ми живот съм ходил само 2 пъти на дискотека... мога да кажа че това е само загуба на време.
Аз не обичам да ходя на даскало, викам да пускам тема освен.
Ми недей да ходиш, като не ти харесват. Ходи по барове, много по-готино е.
Заглавие на темата "Не ми харесват дискотеките", съдържание на темата "К*рви, ваш съм". Айде не.
Аз мразя делфините, тия гадни същества се хранят с акули, които по никакъв начин не ги провокират.
Ами аз лично предпочитам значително местата където не се пуска чалга. Въпроса е не обичаш да ходиш заради стила музика или принципно, защото ако е първото, то е лесно разрешимо. Въпроса е да си намериш приятели които искат да ходят на място къде се слуша друга музика освен чалга. А такива места все още за радост има не малко.
щом един път си утишъл и си разбрел ,че не ти харесва да ходиш на такива места защо си го повторил ? иначе и аз не стъпвам в такива места повече 1 път ми е достатъчно за цял живот както и други преди мен ти казаха има мн други места на който да се забавляваш с приятелите ти![]()
не си изгубил особено много.
Welcome to the Jungle...
И на мен не ми харесват. И аз не пия и не пуша, за кафе сутрин не съм пристрастена, не ям мазно, не пия газирано, бла бла и т.н.
Но виж, това не ми пречи три пъти в годината макс, да се поналея стабилно и то именно, за да се напия, или пък да си запаля също толкова пъти наргиле. А пък тази година точно ми се прииска точно два пъти да се държа като момиченце и да отида на място, в което някви непознати хора са наблъскани един до друг и се надвикват и напушват на фона на силната музика на КрискоУ, която ти пръсва вътрешностите, ама много ми се прииска и то само, защото до сега не съм го изпитвала и правила, ей така, просто за да видя какво е. Е, не го направих, все ми е тая, просто казвам, че всичко е до нагласата. Ако се напънеш много заради някой, защото виждаш ли всеки път си мрънкал и си се правил на две и половина пред компанЯта 'не обичам т'ва, не правя онова', просто ако се напънеш да ти хареса, ще ти хареса и тваЙ. Ако пък си убеден, че няма и си тотално диване, свиркай си и прави това, което ти доставя удоволствие и да не ти дреме.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз да кажа, че също не харесвам този вид заведения - с така наречената деградираща музика, гадната чалга. Поради тази причина не стъпвам на такива места, но има много други видове заведения, които ми доставят удоволствие.
Затова, смени компанията, ако искаш да ходиш по заведения, ходи в такива, в които ти харесва, ако живееш в малък град и нямаш голям избор, просто не стъпвай в дискотеката и толкова, нищо няма да изгубиш, повярвай ми.
И аз съм така, братле. Особено с този алкохол прекаляват... важното е да отстояваш принципите, защото имах и такива приятели, които все викаха "мразя чалга, противна музика и не пия" и ги гледам в следващия момент да правят това, което "мразят" ... бъди себе си, уважение от менНикакъв респект към хората, които говорят едно, а правят друго.
Не си единствен. Аз също не пия,не пуша ,и не слушам чалга. Не ходя по дискотеки ,защото просто музиката/алкохола и танците не са за мен. Нека ходят да се напиват ,като животни и да се чекнат. А пък и не виждам какъв е проблема в твоя случай. Просто не ходи щом не са ти приятни.![]()
Последно редактирано от Mr.Killer : 11-17-2014 на 18:56
Предимно по хаус и минимал техно партита се ходи. Големи избухвации, алкохол, пияни мацки. Към автора Като не ти харесва не ходи бе.. Никои не те кара на сила.
Аз обичам да ходя по заведения и се чувствам много добре и жива. Автора, не виждам какво те притеснява, има много други начини за забавление от това да се пие до зори. Просто си намери тези начини.
Ей, то тука почти никой не обича да ходи по дискотеки, да се чуди човек как са пълни иначе...
И аз мразя дискотеките, но какво от това? По какъв начин темата е за този раздел?
Има дискотеки, в които не пускат чалга, но и аз не обичам заради блъсканицата, някви мазни потни хора ти навлизат в личносто пространство. Обичам и ходя почти само на бар, когато излизам вечер. Музика пак си има, пиеш си спокойно, говориш си.
Иначе, аз също не виждам целта на темата.
аз пък пия и пуша и ходя яко на 4аспик
вие сте задръстени