.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Hybrid View

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ей, то тука почти никой не обича да ходи по дискотеки, да се чуди човек как са пълни иначе...
    И аз мразя дискотеките, но какво от това? По какъв начин темата е за този раздел?

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Има дискотеки, в които не пускат чалга, но и аз не обичам заради блъсканицата, някви мазни потни хора ти навлизат в личносто пространство. Обичам и ходя почти само на бар, когато излизам вечер. Музика пак си има, пиеш си спокойно, говориш си.
    Иначе, аз също не виждам целта на темата.

Супер фен Аватара на tireheb
    аз пък пия и пуша и ходя яко на 4аспик
    вие сте задръстени

В не всички дискотеки пускат чалга. Има много дискотеки и вътре в тях незвучи чалга. Ако си от по-малък град и има една дискотека тогава може в нея да пускат само чалга.

Като не ти харесва да правиш нещо просто не го правиш. Няма кой да те задължи. Не ти се ходи на дискотека => не ходиш. Лично аз предпочитам да прекарам вечерта в някой бар, пъб или просто на домашно с приятели. Не е казано, че трябва всяка събота и неделя да се напиваш и кълчиш до сутринта в някоя чалготека.

Цитирай Първоначално написано от JohnnaLevine Виж мнението
    Като не ти харесва да правиш нещо просто не го правиш. Няма кой да те задължи. Не ти се ходи на дискотека => не ходиш. Лично аз предпочитам да прекарам вечерта в някой бар, пъб или просто на домашно с приятели. Не е казано, че трябва всяка събота и неделя да се напиваш и кълчиш до сутринта в някоя чалготека.
    +1

няма нищо лошо да си аутсайдер за диванетата, коит мноу им харесва криско

Мега фен Аватара на baby_baby
    Има дискотеки в които не пускат чалга ако толкова не обичаш чалгата ходи там а за пиенето не си длъжен да пиеш алкохол ти си решаваш какво да пиеш

иначе аз ходя всеки петък и събота и ми харесва да разпускам след седмица работа

Супер фен Аватара на NissaN
    И аз не ходя на дискотеки щото дискотеката е у нас.

Дискотеки? Какво беше товаааа

Аз съм на почти 20 :Д преди 4-5 години излизах много често по дискотеки с брат ми той беше по голям и покрай него и аз излизах . Имам чувството ,че се наживях ли не знам сега съм на възраст дето мои приятели и колеги колежки излизат постоянно по такива места но на мен не ми се ходи няма какво да ме изненада или впечатли от такива места просто не ги чувствам ,че са за мен и не ходя !

Няма нищо лошо в това да не ти харесват дискотеките, но не се затваряй много, много, защото е тъпо да си сам. Понякога се налага да се правят някои жертви. Не е хубаво човек да е самотник.

Кой го интересува ти че не обичаш да ходиш на дискотеки тъпанар.Като не обичаш не ходиш и толкова

Те не са и за харесване тези места.

Какво му е хубаво на място, което е задимено, че чак не се диша, баса ти бумти в ушите и не се чуваш какво мислиш, около теб хора изпаднали алкохолен делириум, алкохол менте и музика менте? Мислех да добавя още малко щрихи за да е пълна картинката, но и тези са достатъчни.

Няма нищо мъжко в това да посещаваш подобни места и да се правиш на "батка". Като не ти харесват просто не ходиш. Помисли да разшириш групата си от познати с такива, които ходят по по-различни места и имат по-различни теми за разговор от "е па батка снощи как се накърках" или производни.

Поздрави!

BeTheOne

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    Отвратителен комформизъм блика от мненията на половината тук . Тези глупости с " насили се и ще започне да ти допада " са най - глупавото нещо , което може да направи човек , особено като знаем колко ще ти помогне популярната музика за изграждането на качествен индивид . Моят съвет е да си потърсиш хора със сходни интереси и нагласа - ще се изненадаш колко много хора не харесват дискотеки , понеже то ако си адекватен човек , няма какво да ти хареса . С възрастта ще се научиш , че ще изхабиш много повече жизнена енергия да имитираш задоволство от начин на живот , който не ти допада , отколкото да си останеш вкъщи една вечер .
    Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си