.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    И на мен не ми харесват. И аз не пия и не пуша, за кафе сутрин не съм пристрастена, не ям мазно, не пия газирано, бла бла и т.н.

Но виж, това не ми пречи три пъти в годината макс, да се поналея стабилно и то именно, за да се напия, или пък да си запаля също толкова пъти наргиле. А пък тази година точно ми се прииска точно два пъти да се държа като момиченце и да отида на място, в което някви непознати хора са наблъскани един до друг и се надвикват и напушват на фона на силната музика на КрискоУ, която ти пръсва вътрешностите, ама много ми се прииска и то само, защото до сега не съм го изпитвала и правила, ей така, просто за да видя какво е. Е, не го направих, все ми е тая, просто казвам, че всичко е до нагласата. Ако се напънеш много заради някой, защото виждаш ли всеки път си мрънкал и си се правил на две и половина пред компанЯта 'не обичам т'ва, не правя онова', просто ако се напънеш да ти хареса, ще ти хареса и тваЙ. Ако пък си убеден, че няма и си тотално диване, свиркай си и прави това, което ти доставя удоволствие и да не ти дреме.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ако се напънеш много заради някой, защото виждаш ли всеки път си мрънкал и си се правил на две и половина пред компанЯта 'не обичам т'ва, не правя онова', просто ако се напънеш да ти хареса, ще ти хареса и тваЙ.
    А тъй.

Аз ще бъда малко по-груба и ще кажа, че ако се цепиш от приятелите ти и това което ги сближава навън, ще останеш сам. Иначе позата "не харесвам дискотеки" си е чист каприз за провокиране на внимание
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове