- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не ми харесват дискотеките.
И на мен не ми харесват. И аз не пия и не пуша, за кафе сутрин не съм пристрастена, не ям мазно, не пия газирано, бла бла и т.н.
Но виж, това не ми пречи три пъти в годината макс, да се поналея стабилно и то именно, за да се напия, или пък да си запаля също толкова пъти наргиле. А пък тази година точно ми се прииска точно два пъти да се държа като момиченце и да отида на място, в което някви непознати хора са наблъскани един до друг и се надвикват и напушват на фона на силната музика на КрискоУ, която ти пръсва вътрешностите, ама много ми се прииска и то само, защото до сега не съм го изпитвала и правила, ей така, просто за да видя какво е. Е, не го направих, все ми е тая, просто казвам, че всичко е до нагласата. Ако се напънеш много заради някой, защото виждаш ли всеки път си мрънкал и си се правил на две и половина пред компанЯта 'не обичам т'ва, не правя онова', просто ако се напънеш да ти хареса, ще ти хареса и тваЙ. Ако пък си убеден, че няма и си тотално диване, свиркай си и прави това, което ти доставя удоволствие и да не ти дреме.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...