.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Кога разбрахте, че напълно сте преживели бившата/бившия?

Зачудих се и ми стана интересно как забравихте и кога разбрахте, че наистина сте преодоляли, а не се самозаблуждавате?

Повече от фен Аватара на OMGOMG
    След първата стотна

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Когато спреш да я/го сънуваш.

Супер фен Аватара на Azoria
    Град
    Bulgaria
    Просто го усещаш когато стане. Не ти се свива сърцето при спомена, не ти е гадно, че не сте заедно, не таиш никакви негативни емоции и т.н. Просто си го преодолял. : )
    Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:

Мега фен Аватара на RapExotic
    Още преди да скъсаме.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    напих се и не се сетих изобщо за него :Д

Супер фен Аватара на RiB
    Като започнах да си представям, че лапа чужди пишки и не ми стана гадно.

Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    Oh shiEt

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от RiB Виж мнението
    на който квот го кефи

Аз се чудя..не мисля за бившия, нито се натъжавам. Има си нова приятелка, водят се супер щастливи и мен това не ме наранява по никакъв начин, но защо по дяволите се сещам за него..не мога да си го обясня това

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от monika.ruse Виж мнението
    Аз се чудя..не мисля за бившия, нито се натъжавам. Има си нова приятелка, водят се супер щастливи и мен това не ме наранява по никакъв начин, но защо по дяволите се сещам за него..не мога да си го обясня това
    Сещаш се за него, защото дълго време е бил в живота ти, преживяли сте някои неща, имате общи спомени и т.н. Важно е какво е чувството, когато се сетиш за него (или нещо свързано с него), дали нещо вътре ти трепва, или не. Това е и отговорът на въпроса ти.

Относно времето за преодоляване - при всеки е индивидуално.
    Welcome to the Jungle...

Не ми трепва нищо, когато се сетя за него или когато ми кажат нещо за него..просто напоследък се чувствам самотна и се сещам за моментите, в които съм била щастлива с него

Мега фен Аватара на tori
    Ми нормално е да се сещаш за него понякога, бил е някво време в живота ти. Ако си от хората, които като цяло трудно свикват с промените, е нормално. Аз си имах някакви периоди на липса, но всичко минаваше за час и с подходящата нагласа. Въобще не съм му цепила басма много-много.

Голям фен Аватара на AngelBelchev
    Първото гадже го преживях за 2-3 месеца. Всички след това минават по бързата процедура - ден... два макс ако изобщо има.

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от AngelBelchev Виж мнението
    Всички след това минават по бързата процедура - ден... два макс ако изобщо има.
    говедо

Мега фен Аватара на Colouring
    Скоро ще го видя и се надявам да не затреперя цялата. Тогава ще разбера. Общо взето, мисля, че съм го преживяла, защото си го представям с друго момиче и не се ядосвам, искам да намери някоя и да е щастлив с нея.

Talking

Той си има ново момиче даже доста кратко след мен си я хвана и не се чувствам никак от този факт. Не ме трогва. Преживях го за около половин година, а беше в живота ми около 5. Иначе сегашните и аз така - ден-два

Трудно се получават тези работи, когато мисля за това знам, че и отсрещната страна го прави, защото то се случва много често без аз да го искам, без да го очаквам. Това е лошо за мен, обичам човека до себе си и той ме обича, искам да бъдем заедно до края, той е сродната ми душа. Само не знам колко години ще минат докато напълно изтрия дискетата за онзи, който за 5 месеца преобърна живота ми. Глупаво, но факт. Понякога мисля, че е невъзможно. Единственото обяснение, че той мисли за мен, но аз не искам да мисля за него и въпреки, че той беше виновния, а аз бах потърпевшата разбрах от други хора, че той мисли и пита за мен. По дяволите от този момент нататък си давам сметка, че трябва да положа много повече усилия, за да забравя не човека, а обидата. Винаги има чоглаво усещане в мен, че ще се срещнем някъде навън и аз ще изпадна в много неудобно положение, защото не искам да го виждам или чувам, той е натрапник в моите мисли и чувства. Най-вероятно ще отмина. От този момент нататък си обещавам, че няма да мисля, ще гоня мислите си.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Може би е време да си потърсиш друг, с когото да бъдеш щастлива.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на leadyflame
    Не съм още... много се дразнп на себе си и това, че продължавам да влача

Голям фен Аватара на TIFOSO
    Когато преспах пак с нея и не се разпознахме.

Когато се разделихме, а на следващия ден, аз бях толкова шастлива, колкото не съм била с него!

Когато я/го видиш и не усещаш нищо.

"Първата любов" е малко повече време после става за ден, два. Пък и доста често любов с любов се забравя.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Въпрос към женките, а пишат основно пръчове

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си