Трудно се получават тези работи, когато мисля за това знам, че и отсрещната страна го прави, защото то се случва много често без аз да го искам, без да го очаквам. Това е лошо за мен, обичам човека до себе си и той ме обича, искам да бъдем заедно до края, той е сродната ми душа. Само не знам колко години ще минат докато напълно изтрия дискетата за онзи, който за 5 месеца преобърна живота ми. Глупаво, но факт. Понякога мисля, че е невъзможно. Единственото обяснение, че той мисли за мен, но аз не искам да мисля за него и въпреки, че той беше виновния, а аз бах потърпевшата разбрах от други хора, че той мисли и пита за мен. По дяволите от този момент нататък си давам сметка, че трябва да положа много повече усилия, за да забравя не човека, а обидата. Винаги има чоглаво усещане в мен, че ще се срещнем някъде навън и аз ще изпадна в много неудобно положение, защото не искам да го виждам или чувам, той е натрапник в моите мисли и чувства. Най-вероятно ще отмина. От този момент нататък си обещавам, че няма да мисля, ще гоня мислите си.