- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може ли първата любов да бъде несподелена ?
Е според вас може ли ?
Според мен е напълно възможно да го приемаш за любов, но до момента, в който изпиташ споделената. Тогава го виждаш със съвсем други очи, сякаш е било много силно увлечение (каквото най-вероятно си е).
Всяка следваща минута е нов шанс да преобърнеш живота си! (:
Възможно е. При мен се случи така. Дори и когато изпитах споделената..и след доста дълго време, отново изпитвам много по-силни чувства към първата си несподелена любов.
Така че.. няма невъзможни неща.
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Винаги първата любов е несподелена. По-точно първото привличане, тъй като за любов може да се говори чак на по-късен етап.
В днешно време по - голямата част са.Какво остава за първата..когато още търсиш перфектното.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
Благодаря за мнениятасподелена или не любовта винаги боли, просто тепърва започвам да го осъзнавам.
Май в повечето случаи е несподелена.
Welcome to the Jungle...
То май в повечето случаи първата любов е такава. Доколко е любов обаче може наистина да се поспори. Аз приемам за първата любов тая която е била споделена и в крайна сметка те е наранила. Защото болката е сигурен признак, че е имало нещо повече от привличане.