.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Бременна ли съм?

Здравейте Искам да ви помоля за помощ като ми отговорите на един въпрос. С приятеля ми го направихме миналата седмица , но стана така че аз му казах да се пробваме тъй като не стана няколко пъти , защото ме болеще. Нямахме презерватив и той влезе и за около 2 мин продължи , даже мисля , че не влезе много навътре и аз му казах да вземем презерватив , но като се видяхме в кръв се досетихме какво е станало и не продължихме. Чувала съм за предеякулационна течност. Има ли вероятност да съм бременна ? Моля без упреки и обиди. Благодаря предварително
    twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii

Малко вероятно едва ли

Мега фен Аватара на Rabalka
    Не си бе

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    И какво точно е станало като сте видели кръвта, че вече в n-та тема го споменаваш?!
    А дали си бременна или не ти изяснихме в темата за овулацията ... Кое точно не разбра?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Чакате четиринадесет дни и правите тест.Нострадамус все още няма регистрация тук.
    Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...

Мега фен Аватара на baby_baby
    Не

Супер фен Аватара на skate
    otidi kupi edna bu4ka sirine ot magazina i ako cenata zavur6va na 4etno 4islo zna4i si bremenna

Не не си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си