- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременна ли съм?
ЗдравейтеИскам да ви помоля за помощ като ми отговорите на един въпрос. С приятеля ми го направихме миналата седмица , но стана така че аз му казах да се пробваме тъй като не стана няколко пъти , защото ме болеще. Нямахме презерватив и той влезе и за около 2 мин продължи , даже мисля , че не влезе много навътре и аз му казах да вземем презерватив , но като се видяхме в кръв се досетихме какво е станало и не продължихме. Чувала съм за предеякулационна течност. Има ли вероятност да съм бременна ? Моля без упреки и обиди. Благодаря предварително
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
Малко вероятно едва ли![]()
И какво точно е станало като сте видели кръвта, че вече в n-та тема го споменаваш?!
А дали си бременна или не ти изяснихме в темата за овулацията ... Кое точно не разбра?!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Чакате четиринадесет дни и правите тест.Нострадамус все още няма регистрация тук.
Опитах да те върна и пак да те прегърна , но времето отлита , а назад не ще се върна .. Истински остана жива в тая тъжна рима, а тебе те няма , няма те вече година ...
otidi kupi edna bu4ka sirine ot magazina i ako cenata zavur6va na 4etno 4islo zna4i si bremenna
Не не си.