- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- По-добрия спечели
 Отговор в тема
 Отговор в тема

По твоята логика има един единствен начин някой да си загуби колана - естествена смърт.
90% от чалгарките са с висше, сещай се как и Кличко е получил своето.
На мачът може да е размазал Пулев, но това по никакъв начин не променя мнението ми, че няма акъл и го ползват като марионетка.
Ние тук се смеем на тиквата, че ни е премиер, но украинците могат да ни задминат, ако вземат да изберат тоя тупан.

Не, нали се сещаш, че в един момент възрастта си взима своето, ако не се оттегли навреме? Опитът и парите са предимство, но когато започнеш да се задъхваш, не ти вършат особена работа.
Освен това, ако правилата бяха правила за всички и не позволяваха на Кличко да кръшка толкова дълго време, шансовете на Кубрат щяха да са доста по-добри. Не казвам, че 100% щеше да го бие, но поне щеше да има реален шанс да го направи. От самото начало Кличко е знаел кога ще се състои мачът и се е готвил точно в този ден да е в най-добрата си форма, докато на Пулев му се налагаше да се поддържа във върхова кондиция почти година, което е невъзможно.

Кубрат също играеше мръсно и удряше в тила 50 пъти,

брата на Кличко е толкова интилигентен, че чак го взеха в проамериканската хунта в Киев за кмет за славата на Украйнина.
В интерес на истината Витали е с висше образование, нещо което се среща изключително рядко в тези среди.

muhi sme si s Aeternal
poznai tova teb kakvo te pravi
дума препинателно знакче плътно до нея МЯСТО дума
знаете за кои препинателковци говоря, надявам се де ;/
Какъв респект искате за тази мишка? Най-измисленият шампион. Всичките му мачове са срещу анонимници. Пълен дисреспект за него, трябваше и ухото да му отхапе.
Обичам статиите на sportove.net, мисля, че най-запленяващото са евтините им заглавия тип "ВИЖТЕ НЕЧЕСТНИЯ НОМЕР, С КОЙТО КЛИЧКО СПЕЧЕЛИ МАЧА!"
а.к.а. удар в трахеята, с което щял да се съгласи всеки обективен фен :д
Честно, вестник "Bild" да взимаха за източник, нямаше да е толкова жалко :Д
хайде борции
дайте ми париии
дайте ми парииии
песни до зори
Аз пък ги харесвам и двамата. Добре стоят на екран и с това ми се изчерпват разбиранията
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last

Малкия е по-слаб боксьор от големия.
И като цяло не е много уважаван, въпреки професионалното си отношение и дългогодишна доминация над тежката категория.
През март-април ще трябва да се бие пак и съм сигурен, че ще избере да се бие с Дженингс, щото ако даде реванш на Саша Поветкин, последния ще го разкатае за максимум 8 рунда.
Фюри и Чисора трябва да се бият първо помежду си.
Оня медиен балон Уайлдер никой не го брои за боксьор, за 6 години и 32 мача на професионалната сцена не се е бил с нито един в топ 20 и просто го надуват за момента в който ще се спука.
Общо взето, няма голям шанс Пулев да се бие за световна титла скоро, да не кажа отново. Патриотичния фактор настрана, но и не мисля, че като боксьор заслужава. Пулев не се разви кой знае колко много от аматьорското си ниво.
Последно редактирано от Aeternal : 11-18-2014 на 14:09
Даа, може би в момента Владимир е най-добре изглеждащият боксьор. Не знам на какви химикали е, обаче на близо 40г да вадиш такова тяло е изненадващо.
Това истински ме разсмя
http://vbox7.com/play:0a4689f855
Доста добър коментар направиха. Просто видях в очите на Владимир как остана шашнат, че Кубрат се изправи, сега поне го потвърди.
Последно редактирано от draid : 11-18-2014 на 17:44
Разликата:
http://vbox7.com/show:missjavascript...%26start%3D208
За всички, дето казваха, че едва ли не не знаел какво говори, щото бил нокаутиран. Тука ми мяза да му е достатъчно разсъдъкът... ама то кой го беше казал, толкова си можем.
https://www.youtube.com/watch?v=Z9CwS5o7Soc
Интервю с Владимир още преди мача. Далеч по-смирен е.
И не мога да не го поздравя за добрия английски.
В началото можех да се закълня, че журналистът е българин, поляк се оказа. Отвратителен ни е акцентът, бе, оф.
Едит: О, и момиченце щял да има. Хаха, никой няма да посмее да се ебава с дъщеричката му
Последно редактирано от PinkPan7her : 11-18-2014 на 19:30
http://www.nenovinite.com/ne/sport/6451/
За да бъдем в духа на форума, не бива да пренебрегваме евентуална бременност. ;]
Welcome to the Jungle...