.
Отговор в тема
Страница 7 от 11 ПървиПърви ... 34567891011 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 263
    Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Аз пък ги харесвам и двамата. Добре стоят на екран и с това ми се изчерпват разбиранията
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    http://www.nenovinite.com/ne/sport/6451/

За да бъдем в духа на форума, не бива да пренебрегваме евентуална бременност. ;]
    Welcome to the Jungle...

Град
    Варна
    5. Екипът на Кличко е сипал тайно на Кубрат мурсалски чай преди мача. Това е накарало българинът да подходи с любов и вместо с боксов гард да стои пред Кличко с разперени за прегръдка ръце.

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    По твоята логика има един единствен начин някой да си загуби колана - естествена смърт.
    Не, нали се сещаш, че в един момент възрастта си взима своето, ако не се оттегли навреме? Опитът и парите са предимство, но когато започнеш да се задъхваш, не ти вършат особена работа.
    Освен това, ако правилата бяха правила за всички и не позволяваха на Кличко да кръшка толкова дълго време, шансовете на Кубрат щяха да са доста по-добри. Не казвам, че 100% щеше да го бие, но поне щеше да има реален шанс да го направи. От самото начало Кличко е знаел кога ще се състои мачът и се е готвил точно в този ден да е в най-добрата си форма, докато на Пулев му се налагаше да се поддържа във върхова кондиция почти година, което е невъзможно.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    http://www.nenovinite.com/ne/sport/6451/

За да бъдем в духа на форума, не бива да пренебрегваме евентуална бременност. ;]
    Знаеш ли кое е дори по-унизителното за нас като нация, освен освиркването на шампиона от трибуните? Това, че толкова много интернет плъхове изпълзяха и започнаха да се гаврят с нашето момче. Голяма чат от тези мижитурки преди мачът постваха разни патриотични цитати и закани, а после се обърнаха на 180 градуса.
    Повръща ми се, честно!

Ей толкова бързо всички станахте големи моралисти и боксови специалисти. Омръзна ми от псевдо морала и всезнайството на този народ. Да факт е Кобрата загуби по една или друга причина. Лично според мен причина за това беше напрежението, по - малкото опит и факта ,че се би срещу световния шампион все пак. Въпреки загубата аз се гордея страшно много с това, че Кубрат е българин и стигна толкова напред. Не забравяйте, че той е смятан за един от най - добрите боксьори в тежка категория. И на всички, които го плюят ще им кажа да ходят на ма---та си и, когато постигнат нещо толкова голямо да дават жалките си мнения. Защото не сме достойна и истинска нация докато не започнем да се подкрепяме освен в победите, а и в загубите !

Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Знаеш ли кое е дори по-унизителното за нас като нация, освен освиркването на шампиона от трибуните? Това, че толкова много интернет плъхове изпълзяха и започнаха да се гаврят с нашето момче. Голяма чат от тези мижитурки преди мачът постваха разни патриотични цитати и закани, а после се обърнаха на 180 градуса.
    Повръща ми се, честно!
    Глупостта и примитивизмът обикновено предизвикват сарказъм. В почти всеки случай, когато очакванията се разминат с реалния резултат, се стига до подобни неща.

IviG, достойна нация ще станем тогава, когато се научим да приемаме загубите с чест, а не търсим под вола теле и да се вкарваме в разни безумни конспирации, търсейки вината извън самите себе си.

Дано Кубрат си извади необходимите поуки от своята загуба, това ще е бонус както за него, така и за хората, които го подкрепят.
    Последно редактирано от DarkTemplar : 11-18-2014 на 09:20
    Welcome to the Jungle...

IviG, достойна нация ще станем тогава, когато се научим да приемаме загубите с чест, а не търсим под вола теле и да се вкарваме в разни безумни конспирации, търсейки вината извън самите себе си.

Дано Кубрат си извади необходимите поуки от своята загуба, това ще е бонус както за него, така и за хората, които го подкрепят.
    Напълно съм съгласна с теб. Аз лично съм оптимист и вярвам, че самия мач и събитията около мача ще послужат като сериозен урок на Кубрат. Надявам се той да се съвземе бързо, да се поучи от грешките и да продължи да побеждава, както до преди мача с Кличко.

Глупостта и примитивизмът обикновено предизвикват сарказъм. В почти всеки случай, когато очакванията се разминат с реалния резултат, се стига до подобни неща.
    Не, просто хейтърчетата са като гъбичките... Чакат благоприятна среда за развитие, за да се размножат и да направят мизерия...

Голям фен Аватара на TIFOSO
    http://www.sportal.bg/news.php?news=518891 хахахахахххахахаххахахаха хахаха

Мега фен Аватара на FunkyPie
    драма
    Shut your mouth 'cause you're talking too much
    And I don't give a fuck anyway
    Everyone is fuckin' with my head now
    Don't stop fuckin' with my head now
    You're fuckin' with my fuckin' head now
    Цитирай Първоначално написано от ilovedeath Виж мнението
    А FunkyPie е кенгуру.
    Цитирай Първоначално написано от FunkyPie Виж мнението
    мда,добем добре ще е да го знам

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Повръща ми се, честно!
    Дори и в най-тежките ситуации човек трябва да може да се пошегува, стига да не е злонамерено. Статията е с такава цел.

Колкото до песвдо патриотите - вече се изказах.

Не, просто хейтърчетата са като гъбичките... Чакат благоприятна среда за развитие, за да се размножат и да направят мизерия...
    Не знам дали това да имаш собствено мнение и да пуснеш няколко леки бъзика е хейтърство. Според мен не е. Особено когато всички медии са те засипали с гръмки заглавия и сензации за едно или друго събитие, превърнато в поредната "национална кауза". Мисля, че българите сме свикнали да приемаме нещата твърде насериозно и изобщо не владеем самоиронията (а тя понякога е доста полезна).
    Welcome to the Jungle...

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi Виж мнението
    Аз пък ги харесвам и двамата. Добре стоят на екран и с това ми се изчерпват разбиранията
    Малкия е по-слаб боксьор от големия.
    И като цяло не е много уважаван, въпреки професионалното си отношение и дългогодишна доминация над тежката категория.
    През март-април ще трябва да се бие пак и съм сигурен, че ще избере да се бие с Дженингс, щото ако даде реванш на Саша Поветкин, последния ще го разкатае за максимум 8 рунда.
    Фюри и Чисора трябва да се бият първо помежду си.
    Оня медиен балон Уайлдер никой не го брои за боксьор, за 6 години и 32 мача на професионалната сцена не се е бил с нито един в топ 20 и просто го надуват за момента в който ще се спука.
    Общо взето, няма голям шанс Пулев да се бие за световна титла скоро, да не кажа отново. Патриотичния фактор настрана, но и не мисля, че като боксьор заслужава. Пулев не се разви кой знае колко много от аматьорското си ниво.
    Последно редактирано от Aeternal : 11-18-2014 на 13:09

Град
    Варна
    ^ Благодаря, макар че не питах : )
    Не се интересувам от бокс, не го разбирам като спорт, не бях и чувала за Кличко, преди да започне да се шуми около това, че Пулев иска да се бие с него.
    Двубоят го гледах от чисто любопитство и донякъде българска гордост.

Мега фен
    българска гордост.
    българска майка юнашка

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    българска майка юнашка
    е кво?

мача е национана трагедия след кратка взаимна прегрътка

два земни тупаника още в първия рунд

в историята ке влези

Град
    Варна
    каквото и да е, Кубрат се би със световен шампион и дори това си е достатъчна заслуга
    не оправдавам поведението му нито преди, нито по време, нито след боя
    но и не омаловажавам фактите
    квото, такова

Пулев не беше готов за този мач хич и световната титла, но все пак и аз се гордея, че имаме състезател от такава класа....

Град
    Варна
    аз никъде не съм казала, че е бил готов

простотия го уби

Не знам дали това да имаш собствено мнение и да пуснеш няколко леки бъзика е хейтърство. Според мен не е. Особено когато всички медии са те засипали с гръмки заглавия и сензации за едно или друго събитие, превърнато в поредната "национална кауза". Мисля, че българите сме свикнали да приемаме нещата твърде насериозно и изобщо не владеем самоиронията (а тя понякога е доста полезна).
    Това не е самоирония от страна на автора... Самоирония щеше да е, ако го беше написал Кубрат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си