- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- По-добрия спечели
Че и двете са продукт на чалга културата. И ако едната имаше парите и средата на другата спокойно можеше да е на мястото ѝ, че и пред нея да излезе.
И както един приятел се изказа, Кубрат сега ще стане шампион в 'Син Сити'.
абе кво ви бърка досието на човека, важното е какво постига
ако беше с преслава гарантирана победа
кво са занимава с тая андреа
Визирах, че са ѝ големи циците.
По цял ден, по-големи не съм виждал.
Абе не знам уши ли нямате, но на българите (говоря за образованата извадка, не за келешите по улиците) акцентът е в пъти по- добър от китайския и в пъти на степен - от немския.
И винаги ми е било интересно как уж не претендираш да можеш нещо, но в същото време можеш да даваш оценки. За да даваш оценка на друг човек за нещо, трябва самият ти да си на място, иначе какъв критерий си..
Получава ми се противоречие просто
Относно писането за наука, образование. Еми, не се, естествено. Някой може ли да ми каже имената на учениците, които за пореден път обраха медалите на олимпиада по информатика, и не само? Дават ги за 2 минути по телевизията, потупване по рамото и айде, кой откъде е. Ама чалгариците и боксьорчетата ги знаете от сън да ви бутнат.
Последно редактирано от therichbitch : 11-18-2014 на 22:09
Неинтелигентни сме и не се интересуваме от науки, олимпиади и прочие зубърски занимания.
Главите ни са попфолк.
Терибъл БИтч, не ми сравнявай Кличко с разни чалгари или анонимни боксьорчета. Когато се роди един Айнщайн или бИЛ гЕЙтс българин , тогава и за него ще говорят повече.. Ти за някакви ученици ми говориш. хАЙде всяка година да зубрим имена на ученичета по олимпиадите
Сравняваш Кличко с БИл Гейтс и Айнщайн?!
Клета майка България
Постът ми дори не беше към такива като теб (а.к.а. безмозъчни отрепки),а към draid, който твърди, че много се пишело за наука и образование. Чувствай се свободен да не мрънкаш на всеки пост, отивай да коментираш комунизма.
За протокола: не отричам по никакъв начин спортистите, винаги съм била изпълнена с гордост, когато някой наш отбор/спортист вземе всички медали и когато въпреки, че първото място беше по default за Русия, момичетата на Нежка РОбева се пребориха, но съм далеч от мисълта, че трябва да се издигат на пиедестал пред всички други постижения на една страна. За мен това е тесногръдие.
Последно редактирано от therichbitch : 11-18-2014 на 22:57
^ https://www.youtube.com/watch?v=1BfzBztLZpQ
аз просто поклащам глава и пропускам този път
Що да не ги сравнява, да не мислиш, че на Кличко му е било много лесно с тая стъклена брада да не загуби мач в последните 10 години? Гейтс е неземна маркетингова акула, всеки опит да бъде изкаран като компютърен гений е принизяване на личноста му. А какво практически е дал Айнщай на света? Хирошима, Три майлс айланд, АЕЦ "Ленин", Фукошима.
Такъв коментар, и то замислен съвсем сериозно и незаядливо, ме натъжава повече от по- горните, честно казано.
Въпрос на възгледи
Ау, колко грозно злобарничиш.
Не, ти сравняваш боксьори на световна класа с ученичета. Сравняваш интелекта на знанието с духа и изпитанията на тялото. Две крайности, които всъщност не могат да се сравняват. Все едно да вземеш едно учениче от олимпиадата и да го сравниш с Айнщайн. Все едно да сложиш на ринга първия мангал срещу Кличко. Е за тва си смешна. Доста пренебрежение ..