.
Резултати от 1 до 25 от общо 263

Threaded View

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това, което боли, и това, което наистина ми скапа вечерта, е путкенският начин, по който Кубрат прие загубата. Постъпи като мъж, бе, стани и кажи "не бях достатъчно добър, ще тренирам по-здраво и ще се върна за реванш".
    Виж сега... Когато те изпратят в нокаут и след 2 минути те питам нещо, едва ли ще ми отговориш по особено трезвен начин... Погледни какво казва по-късно! Буквално след още няколко минути! Не знам ти какво си гледала и слушала, обаче той каза:
    „Не може да се отрече, че всичко е на негова страна. Това обаче не е оправдание за мен. Не показах всичко, на което съм способен. Въпреки всичко имаше и положителни неща. Не съм доволен от себе си. Продължавам да работя, продължавам напред. Не ми достигна опит, може би този мач дойде прекалено рано за мен”
    ПП Не знам дали някога си била на състезание по някакъв спорт, та ако ще и на някакво регионално ниво... Дали имаш представа за какъв адреналин става въпрос. Ако си била, сега си представи какво е вълнението и напрежението от това да си на мач за световна титла.
    И на мен ми стана смешно в първия момент, когато каза, че било късмет, но по-късно се поправи.
    Последно редактирано от an7raks : 11-16-2014 на 13:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си